Justin Timberlake dan Jessica Biel Benar-benar Berkembar Semasa Membeli-belah Percutian

Jika kita perlu meneka, kita akan mengatakan bahawa Justin Timberlake dan Jessica Biel mempunyai cantik senarai Krismas yang sama, kerana kedua-dua ini benar-benar berkembar. Pasangan bahagia berjalan melalui N.Y.C pada hari Ahad dalam pertandingan sepadan sambil melakukan beberapa belanja percutian.

Biel kelihatan bergaya dengan mantel biru beludru, jeans celana panjang, dan warna-warna kasut Valentino warna-warna navy dan putih, menjadikannya anime yang luar biasa kelihatan begitu keren. Dia berpasangan dengan pakaian kasual dengan cermin mata hitam berwarna merah jambu dan, tentu saja, cincin pertunangannya yang mempesonakan ketika membawa tas belanja dari agnès b.

Her hubby kelihatan kacak seperti biasa dalam peach navy, memadankan isteri dalam seluar jeans dan kasut putih. Seperti Biel, dia pergi menyamar dalam warna gelap, dan mendahului penampilan cuaca sejuknya dengan topi kelabu beruban.

Baru-baru ini, kedua-dua berbakat itu dilihat menikmati percutian yang hangat di Caribbean, memamerkan bodi pantai mereka.

BERKAITAN: Jessica Biel dan Justin Timberlake Menunjukkan Badan Pantai Mereka di Escape Caribbean

VIDEO: Justin Timberlake & Jessica Biel Ambil Anak Silas Keluar untuk Halloween

Kami mengambil nota dari para pembeli yang bergaya ini dan memakai sepasang kasut comfiest kami untuk pusingan seterusnya kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 35 =

map