Justin Timberlake Membuat Pengumuman Kehamilan yang Tidak Mempunyai Apa-apa yang Boleh Dilakukan dengan Jessica Biel

Adakah Justin Timberlake merancang untuk mempunyai lebih ramai kanak-kanak dengan Jessica Biel? Dia mengisyaratkan agar mahu memberikan anak lelaki berusia hampir 3 tahun Silas seorang saudara sebelum ini, tetapi berita kehamilan terbaru yang mengelilingi Timberlake tidak ada hubungannya dengan keluarganya sendiri.

Pada masa terbarunya Man of the Woods Tour tunjukkan di Detroit pada hari Isnin, bintang pop membuat fantasi muktamad seorang wanita menjadi kenyataan. Pada dasarnya, peminat JT Darcell Baxtresser menuju ke pamerannya dengan tanda yang berbunyi, “Adakah anda membantu saya mengumumkan kehamilan saya?” Semasa dia sedang melakukan, Timberlake melihat tanda itu dan membawa pertunjukannya sendiri berhenti untuk membuat hasratnya menjadi kenyataan.

Dia membawa tanda yang dibawakannya di atas panggung dan kemudian berkata, “Bayi Baxtresser tiba pada 1 November 2018.” Timberlake juga bergurau dan bertanya apakah dia dapat nama panggilan anaknya “bayi Bax.” Tonton semuanya pergi ke sini:

Ini adalah masa yang paling menakjubkan, ajaib, tidak dapat dilupakan dalam hidup saya! Cinta pertama saya mengumumkan kehamilan saya adalah gila !!! Memori yang benar-benar istimewa yang saya akan buat selama-lamanya !! Terima kasih!! ❤️ Justin Timberlake The Tennessee Kids #BabyBax #BestPregnancyAnnouncementEver #NoOneCanTopThat #JTisTheBest #MOTW #JustinTimberlake #ILoveHim #WorthEveryPenny

Dihantar oleh Darcell Baxtresser pada hari Selasa, 3 April 2018

Dalam temu bual dengan E! Berita, Baxtresser menjelaskan bahawa dia tidak merancang untuk berkongsi berita tentang kehamilannya dengan keluarganya selama beberapa minggu lagi, tetapi menganggapnya melalui Timberlake akan menjadi luar biasa.

BERKAITAN: Apa Khloe Kardashian Akan Nama Bayi Gadisnya? Berikut adalah Ramalan Kita

“Saya telah menyayanginya sejak saya berumur 6 tahun jadi jika saya mahukan sesiapa di dunia untuk mengumumkannya, itu dia,” katanya. “Sebaik sahaja ia berlaku, sepupu dan rakan-rakan yang hadir di acara itu meniup telefon bimbit saya, jadi saya fikir saya terpaksa memberitahu keluarga saya dengan segera. Saya menulis teks kepada adik-beradik saya dan ibu bapa video itu dan mereka semua akan menjadi kacang. menghantarnya kepada suami saya dan dia sama seperti ‘Oh wow !!’ “

Adakah bayi Bax dinamakan selepas Justin? Dia mempunyai rancangan yang berbeza untuk itu, walaupun dia mengatakan Timberlake dijemput untuk menjadi Godfather. Pengumuman kehamilan yang tidak diingini sesungguhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map