Kaia Gerber Tidak Percaya Dia Tampak Apa Sama Seperti Ibu Cindy Crawford

Berita kilat: Kaia Gerber, anak perempuan Cindy Crawford yang berusia 16 tahun, sudah menjadi kegemaran fesyen yang disahkan.

Remaja telah berjalan landasan utama dan sementara bakatnya tidak dapat dinafikan, kita tidak boleh membantu tetapi terus memanggil bagaimana, ya, Kaia muda kelihatan seperti ibu supermodelnya. Mereka secara kerap berkongsi ‘gram satu sama lain seperti kembar, dan kadang-kadang, kita tidak boleh memberitahu kedua-duanya.

Pada hari Ahad, bagaimanapun, Kaia mengambil Instagram untuk mengulas secara senyap-senyap mengenai gen bintang mereka dan menetapkan rekod lurus: Dia tidak menganggap mereka sama.

Saya tidak nampak persamaannya

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kaia (@kaiagerber) pada

Dalam post ibu-anak perempuan yang comel, Kaia menulis, “Saya tidak melihat persamaan itu,” di samping dua orang yang bersinar berseri-seri bersama-sama.

Kaia, kami akan bersetuju untuk tidak bersetuju dengan yang ini. Rambut. Sama. Keupayaan untuk melepaskan landasan dan memilikinya. Di mata kita, kedua-dua rupa ini kelihatan seperti saudara perempuan.

Bekerja, wanita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 25

map