Kaki musim panas yang sempurna seperti Vanessa Hudgens? Inilah Cara Dapatkan Mereka dengan Usaha Hampir Zero

‘Tis musim untuk pakaian, skirt mini, dan denim itty-bitty. Dengan kata lain, sudah tiba masanya untuk mendapatkan kaki anda siap untuk pendedahan utama. Sekiranya cuaca tidak menentu musim bunga telah menangkap anda, tidak perlu panik. Kami dapati beberapa produk yang akan mendapat gams anda berseri dan bercahaya-walaupun pada masa ini.

Senjata rahsia Vanessa Hudgens, untuk pemula, adalah Sally Hansen’s Airbrush Legs dalam Medium Glow ($ 13; ulta.com). Produk ini bertindak sebagai asas untuk kaki anda, meliputi parut, lebam, dan segala yang ada di antara, sementara juga memberikan cahaya yang bebas, alami. Bintang itu baru-baru ini menggosok di belakang pentas formula sambil mempromosikan rancangan Broadwaynya Gigi di New York City (di atas), dan hasilnya adalah kesempurnaan.

BERKAITAN: Ingin Kaki Lembut? Jangan Percayakan Pas Faux Ini

Kaki Tanners - Embed 2
Kesopanan

Satu lagi penyelesaian cepat adalah losyen badan berwarna. Kami mengesyorkan Kaki Ilahi Caudalie ($ 38; nordstrom.com), yang dengan serta-merta menyuburkan kulit dan mencipta penampilan yang lebih terang. Ia mempunyai wangian segar dan mudah dibasuh di bilik mandi, menjadikannya sesuai untuk sesiapa sahaja yang tidak mahu berkomplot menggunakan selendang sendiri.

Kaki Tanners - Embed 1
Kesopanan

Tetapi jika anda mahukan sesuatu yang bertahan lebih lama, cuba Sembuhkan Kaki Perfect oleh St. Tropez ($ 18; nordstrom.com). Ia mencipta kesan yang sempurna, airbrushed dalam beberapa saat, kemudian berkembang menjadi tan yang lebih dalam ketika ia menyerap.

Kaki Tanners - Embed 3
Kesopanan

Kami juga menyukai Lancôme’s Flash Bronzer ($ 42; sephora.com), sebuah gel penyamakan diri berwarna yang membeli sehingga lima hari batang licin, emas hanya dalam masa 30 minit. Jauh lebih tinggi daripada penyamak sendiri pada masa lalu, yang satu ini tidak akan meninggalkan bau busuk atau warna oren di belakang. Dan kerana ia dibungkus dengan Vitamin E, ia membantu mencegah tanda-tanda penuaan.

PHOTOS: Pembelian Kecantikan Terbaik 2015: Penjagaan Matahari dan Penyukat Sendiri

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 70 =

map