Kalender Advent Love 2017 Boleh Jadi Paling Seksi

Ia adalah masa yang paling indah sepanjang tahun, ya, Cinta Majalah melepaskan kalendar Adventnya, dan kita harus mengatakan, edisi 2017 mungkin yang paling epik lagi.

Pelancaran tahunan video ‘zine’s seksi (dan perayaan) tidak pernah mengecewakan, tetapi berdasarkan dari treler yang baru dikeluarkan, undur tahun ini akan menumpukan usahanya pada pemberdayaan wanita.

Dalam penampilan pertama kami di kalender tahun ini, kami dapat melihat semua fesyen industri fesyen kami, tetapi kali ini penampilan mereka dibingkai oleh #StayStrong hashtag.

The sneak peek adalah benar-benar siapa yang model utama mendapatkan kata kerja mereka di-Ashley Graham berjalan di jalan bandar dalam seluar dalamnya, Emily Ratajkowski luxuriates di katil pasta, Kendall Jenner bekerja sehingga peluh manakala tinju, Kate Upton menghidangkan beberapa pemeriksaan di luar mahkamah, Bella Hadid mengambil mesin senaman dalam pakaian merah …

Sekiranya kita tidak tahu dengan lebih baik, kita akan fikir Malaikat Rahsia Victoria telah ditoreh untuk kempen Gatorade.

BERKAITAN: Hanya Emily Ratajkowski Boleh Membuat Pakaian Krismas Krismas Ini Sexy

Juga dipaparkan dalam montaj berbentuk tindakan adalah pelbagai petikan dari para peserta. “Ia adalah perayaan manusia epik dan sentiasa menolak sempadan,” kata Gigi Hadid mengenai kalendar tahunan. “Saya suka pasta dan menjadi minyak zaitun lebih daripada kehidupan itu sendiri!” Kata Ratajkowski.

EmRata Love Advent Calendar
Kesopanan

Amen, saudara perempuan-tetapi terutama EmRata untuk komen pasta itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map