Kami Akhirnya Mempunyai Gambar Jelas Cincin Pertunangan Priyanka Chopra dari Nick Jonas

Sejak berita mengenai pertunangan mereka berlaku pada akhir bulan Julai, Nick Jonas dan Priyanka Chopra tetap ketat dalam hubungannya dengan hubungan cepat mereka.

Tetapi selepas hampir tiga minggu menunggu dan tertanya-tanya, kami akhirnya mempunyai bukti (jenis) bahawa kesatuan mereka bukan satu jenaka praktikal yang rumit.

Bollywood Actor Priyanka Chopra And American Singer And Actor Nick Jonas In Mumbai
Hindustan Times / Getty Images

Berikutan laporan bahawa Jonas, 25, menutup kedai Tiffany & Co. untuk memilih cincin pertunangan yang sempurna untuk teman wanitanya yang berusia 36 tahun, akhirnya kami telah menyaksikan buah-buahan dari karyanya yang sangat lincah.

Pada hari Selasa, pelakon Chopra dan rakan bintang Bollywood, Raveena Tandon menyiarkan beberapa pouty selfies dengan Quantico pelakon, dan (tanpa kesilapan, kami pasti) pelet berlian rendah berketat tertentu muncul di tempat kejadian.

Dalam foto-foto, Chopra nampaknya memakai tiffany & co berlian kusyen yang dikelilingi oleh dua begu berlian, dengan hati-hati bersudut pada * itu * jari. Dan wow, itu sangat menggembirakan – hanya bercanda, itu benar-benar apa impian dibuat.

Peecee dan saya mendapat serangan kami! ��

Jawatan yang dikongsi oleh Raveena Tandon (@officialraveenatandon) pada

Nampaknya Nick benar-benar melemparkan “beberapa bacon di atasnya” (yang merupakan perkara yang baik, kami fikir).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map