Kami Akhirnya Tahu Bayi Celeb Mana Suara di Taylor Swift “Cantik”

Sejak Taylor Swift “Gorgeous” jatuh bulan lepas, peminat telah membuat spekulasi mengenai suara bayi pada permulaan lagu itu. Orang berpendapat bahawa ia boleh menjadi orang dari Barat Laut kepada anak lelaki Leo Raja. Syukurlah, misteri itu akhirnya berakhir.

Dalam nota lagu untuk “Cantik” Swift mendedahkan bahawa anak perempuan Blake Lively dan Ryan Reynolds James memberikan “Intro Suara Bayi” pada permulaan trek. Pengguna Twitter cepat menganalisa dan menunjukkan hal ini, dan kami sangat berterima kasih atas kejutan mereka kerana sementara kami pastinya memikirkan bahawa ia mungkin James, ketidakpastian itu pasti akan sampai kepada kami.

TK
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

BERKAITAN: Twitter Benar-benar Menipu Mengenai Reputasi Taylor Swift

Sekarang bahawa misteri ini telah diselesaikan, kami yakin bahawa banyak lagi akan muncul ketika kita mula menganalisis Reputasi lyrics. Sudah, pengguna Twitter berfikir bahawa “Ini Kenapa Kita Tidak Dapat Memiliki Perkara Baik” adalah mengenai persepakatan Kanye itu, dan terdapat banyak lagu yang didengar oleh pendengar tentang teman lelaki baru Joe Alwyn. 

Nah, sekurang-kurangnya ini Reputasi misteri telah diselesaikan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 10

map