Kami Akhirnya Tahu Kenapa Jodie Foster Adalah di Kriket (dan Ia Tidak Kerana Meryl)

Apabila Jodie Foster keluar ke pentas Oscars malam Ahad bersama Jennifer Lawrence, mata orang segera ditapis dengan aksesori terbarunya: sepasang tongkat. Foster memakai rumah pangsa dan terpaksa menyokong sebahagian beratnya pada tongkat, tetapi dia menari-nari tentang apa yang sebenarnya berlaku kepadanya.

“[Meryl Streep] Saya, Tonya‘D saya, “dia bercanda, merujuk filem berdasarkan peristiwa kehidupan sebenar serangan ke atas skating tokoh Nancy Kerrigan.

TK
Kevin Winter / Getty

Lawrence mengangguk sebelum pembunuhan mati, “Dia tersandung saya sekali.”

Jelas sekali, semua itu adalah kesesakan, tetapi atas nama membersihkan reputasi Meryl Streep sekali dan untuk semua, yang lain menggali lebih mendalam. Rep kepada Foster mengesahkan Orang pada hari Isnin bahawa Streep tidak bertanggungjawab secara literal untuk kecederaan Foster, jadi mana-mana peminat Streep yang mengambil yang secara harfiah dapat menghirup nafas lega.

Kerana ternyata, Foster jatuh dalam kemalangan ski beberapa minggu lalu, yang jauh lebih dramatik daripada pergaduhan Streep-Foster. Sejak itu, dia telah menjadi tongkat.

Mari kita berharap dia pulih dengan cepat tanpa apa-apa masa Kerrigan pada masa akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 87

map