Kami Bersedia untuk Roda Ketiga Amal Clooney dan Persahabatan Meghan Markle

Berita baik, peminat celeb, nampaknya ada persahabatan bertaraf bintang baru di kaki langit, dan yang satu ini mendapat segala-galanya: Glamor, otak, kecantikan, garis langsung kepada Ratu England-anda tahu, perkara-perkara penting. 

Kami bercakap mengenai persahabatan yang dilaporkan antara Meghan Markle, Duchess of Sussex, dan Amal Clooney, peguam hak asasi manusia antarabangsa yang lebih baik George Clooney. 

Sebagai Markle diraja baru menyesuaikan diri dengan kehidupan pasca perkahwinannya bersama Putera Harry, dia mempunyai Clooney di sisinya untuk menavigasi dan bertindak sebagai kepercayaannya, menurut Orang.

Meghan Markle lead
Chris Jackson

“Meghan dan Amal saling mengenali antara satu sama lain [dan berkongsi banyak kepentingan,” kata sumber. Kedua-dua pertama bertemu melalui rakan bersama, tetapi apabila Markle berpindah ke U.K., mereka semakin hampir.

“Amal telah membantu Meghan menyelesaikan kehidupan London,” jelas sumber itu. “Ia adalah persahabatan yang sangat semula jadi sejak hari pertama.”

Buktinya ada dalam puding; hanya beberapa minggu lagi, Amal dan suaminya George Clooney mempunyai kerusi barisan depan sebagai Markle dan Putera Harry mengikat simpulan dalam majlis perkahwinan terbesar tahun ini.

Amal and George Clooney embed
Kolam WPA

BERKAITAN: Kenapa Jurufoto Diraja Mempunyai Masalah Menembak Meghan Markle

Ia adalah satu undangan yang tidak tergesa-gesa diberikan, dan Clooneys telah disertai oleh syarikat eksklusif, yang hanya menunjukkan betapa baiknya hubungan mereka dengan pengantin lelaki dan pengantin lelaki.

Sekarang ini persahabatan yang boleh kita dapatkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 95 =

map