Kami diilhamkan oleh Sikap Cool-Girl Peggy Lipton (Ibu Rashida Jones!)

Di peringkat tinggi, kita semua terobsesi dengan rancangan TV Mod Skuad. Ia menampilkan tiga remaja yang berumur belasan tahun yang direkrut sebagai detektif yang menyamar untuk menyelesaikan jenayah. Peggy Lipton (di atas) bermain Julie, pelari hippie muda, dan satu-satunya wanita di skuad. Dia jadi sejuk. Saya fantasized tentang melarikan diri saya, tetapi saya tidak mempunyai keberanian.

Kemudian, pada 15, saya tidak mempunyai keberanian (dan naïveté) untuk mengambil kereta orang tua saya tanpa pengetahuan mereka dan menggugurkan tiga orang kawan di bawah umur di pintu masuk Taman Negeri Parkway supaya mereka boleh menumpang ke Florida. Ini tidak baik, tidak perlu dikatakan. Berita baiknya ialah mereka ditahan ketika ketibaan, dan ibu bapa mereka terbang untuk mengeluarkan mereka dari “juvie”, tidak lebih buruk untuk pengalaman itu. (Masa adalah berbeza-beza-hitchhiking adalah jenis biasa.)

BERKAITAN: Kami Diilhamkan oleh Jeans yang Tidak Terhalang

Tetapi kembali ke Peggy Lipton. Foto ini boleh diambil semalam (kecuali untuk lampu seperti anggur yang pelik di latar belakang, yang tidak dapat saya jelaskan). T-shirtnya yang unik masih kelihatan personal, arty, dan sejuk. Dia boleh mengarahkannya ke Etsy. Cantik-wajahnya yang berwarna-warni, rambut pantai-masih kelihatan seksi. Hakikat bahawa dia adalah ibu kepada pelakon gadis sejuk sekarang, Rashida dan Kidada Jones, hanya menambah warisan yang memikatnya. Dia masih ketukan.

PHOTOS: Rashida Jones berubah rupa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map