Kami Mencabar Anda Jangan Ketawa di Kate Spade N.Y.’s Newest “Miss Adventure,” Dibintangi Zosia Mamet

Siri filem Kate Spade New York, Miss Adventure, sudah kembali! Rumah fesyen menyiarkan episod kedua dalam musim dua, “Siap atau Tidak,” Khamis, yang menunjukkan Kanak perempuan bintang Zosia Mamet menjadi kesukaran kerana dia bersedia untuk menjadi tuan rumah malam komedi perempuan di 30 Bilik Rainbow Rock di N.Y.C.

Apabila episod itu bermula, Zosia Mamet muncul dalam suit tweed Kate Spade, dengan rambut berambut pirangnya ditarik balik ke dalam bun. Pelakon itu juga melukis bibir merah dan berbual merah dengan Rainbow Room bersama tuan rumah Ali Wong, sebagai MC (Drew Elliott) mendekati mereka untuk menyiapkan mereka untuk persembahan.

Ketika Wong beralih untuk menangani masalah keluarga peribadi, dan rakan kongsi bersama Sarah Jones berjuang untuk masuk ke dalam Rainbow Room, Mamet secara tidak sengaja tersangkut dengan MC ketika dia bertanya sama ada dia harus menukar wajahnya. “Saya akan suka mengangkat tarian kotor kamu,” kata Mamet sambil cuba mengelak.

BERKAITAN: Zosia MametPairs a Blouse Sheer dan Black Bralette dengan Boyfriend Jeans

Sebaik sahaja mereka akhirnya melakukannya-tepat pada waktunya untuk menunjukkan-Mamet keluar dari jaket tweednya dan ke dalam blazer hitam dengan lengan yang digulung, dengan baju putih yang sama dan tunduk hitam di bawahnya.

Siri ini berlaku di dunia Kate Spade New York, di mana bintang-bintang pertunjukan (Mamet, Wong, dan Jones) cuba mengatasi masalah setiap hari untuk mencapai destinasi mereka. Dalam siri putaran baru Miss Behavior, penonton diberi latar belakang melihat bagaimana setiap watak bersiap untuk pengembaraan mereka, dengan Poppy Jamie menyertai dalam campuran itu juga.

“Sukar untuk bekerja dengan Zosia Mamet sekali lagi dan kami teruja untuk mengalu-alukan komediennes seperti Sarah Jones dan Ali Wong ke dalam campuran itu. Kemudian anda mempunyai Poppy yang lucu,” Deborah Lloyd, Presiden dan Ketua Pegawai Kreatif Kate Spade New York, kata.

Bukan sahaja siri menghiburkan, tetapi penampilan watak-watak itu juga boleh dibeli, dengan kepingan dari pameran yang dipaparkan pada Instagram Kate Spade, dan juga boleh dibeli di katespade.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 48

map