Kami Menemui Kolam Renang Lelaki Paling Bergaya untuk Kolam Renang di Lounging

Apabila ia datang kepada pakaian renang lelaki, pantai boleh menjadi latar belakang untuk semua pilihan yang dipersoalkan. Ketua di kalangan mereka tidak menonjol terlalu banyak paha — sebaliknya, ia adalah trend dalam liputan atas dari bahagian atas ke pinggang hingga pertengahan anak lembu, yang menjadikan seluar pendek papan kelihatan seperti seluar capri.

Masukkan label British Orlebar Brown, yang rekaannya adalah peningkatan pada batang berenang biasa — dan kelihatan lebih seperti seluar pendek bergaya yang boleh anda berenang. Kegemaran kami — gaya yang disesuaikan yang memaafkan kepada kebanyakan jenis badan — ialah Bulldog ($ 240; orlebarbrown.com), di bawah. Reka bentuk pertengahan ini dipotong daripada corak seluar lelaki tradisional 17 keping dan mempunyai sentuhan lelaki yang ramping, seperti pengikat sampingan dan poket di depan. Yang penting, sudah tentu semua perkara yang dimaksudkan dengan pakaian renang biasa, berkat lapisan kain dan kain poliamida yang cepat kering.

042115-mens-swimsuit-embed.jpg
Kesopanan

Sekiranya anda mendapati Bulldog’s 6 inci inseam hanya sedikit terlalu pendek untuk citarasa anda, cobalah menswear jenama Bonobos’s limited edition 7-inch Amalfi Collection boardshort ($ 150; bonobos.com), di atas. Sama seperti reka bentuk Oberland Brown, seluar pendek ini diperbuat daripada fabrik berkualiti tinggi (kali ini bersumber di Itali) dan mempunyai fly zip zip yang kemas dan snap-button enclosure.

Mana-mana label yang anda pilih, pastikan bahawa pemotongan yang pendek tidak akan mengatasi kaki seperti seluar pendek papan panjang, tetapi juga tidak akan mencabul rakan pantai, sebagai Speedo mungkin. Gaya ini sesuai untuk bersantai di tepi pantai, di kelab kolam — atau bahkan, jika terdapat peluang, dipasangkan dengan butang untuk menghirup margaritas di bar resort.

BERKAITAN: Perspektif Manusia di Bilik Kaunter Mandi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map