Kami Menemukan Ini-Ini Adakah Berus Terbaik untuk Yayasan Cair

Dalam usaha saya untuk kulit, kulit yang sempurna, saya telah mencuba setiap teknik permohonan asas. Hujung jari, span berbentuk ganjil dan, tentu saja, berus, semuanya dalam campuran. Iaitu, sehingga kaunter liputan kecantikan kulit wajah Beauty Beauty ($ 32; beautycounter.com) memukul meja saya, dan semua yang lain menjadi yang terbaik kedua. Pada pandangan pertama ia kelihatan seperti berus serbuk longgar, tetapi Christy Coleman, ketua reka bentuk kreatif di Kaunter Kecantikan, meyakinkan saya ia adalah untuk asas cecair.

BERKAITAN: Membersihkan Wajah Anda Seperti Gadis Perancis: Semua Maklumat Mengenai Air Micellar, dan Kenapa Anda Perlu Menggunakannya

Pagi keesokan harinya, seperti yang diarahkan, saya meletakkan pelembap Laura Mercier biasa saya di telapak tangan saya dan mula mencelupkan dan mengoyakkan berus di dalamnya. Saya menggunakan pergerakan berpusing yang sama dan menggerakkannya di sekeliling saya. Penamatnya berseri, tidak berwarna, atau seperti yang saya suka katakan, menyala dari dalam. Kulit saya juga mempunyai perasaan yang telanjang.

Saya menguji berus dalam tempoh dua hari akan datang dengan Liputan Kompleks Kulit Tintan Chanel Vita Lumiere Aqua dan Kecantikan Tinta dan keputusannya adalah sama. Selain itu, berus diperbuat daripada rambut bulu yang lembut, bebas bulu haiwan, alternatif bebas alahan, bebas kefahaman kepada rambut haiwan. Itulah alasan yang cukup untuk memberikan pusaran.

BERKAITAN: Yayasan Terbaik untuk Setiap Nada Kulit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map