Kami Menguji Produk Kecantikan Hanya yang Jualan $ 60 Juta

Sally Hansen Miracle Gel adalah satu-satunya produk kecantikan yang memperoleh lebih daripada 60 juta dolar dalam jualan tahun lalu-dan dengan alasan yang baik. Kuku saya sentiasa terkelupas dengan mudah dan kerap, tetapi saya cuba detox dari tabiat manikur gel bersiri saya. Saya telah mendengar ulasan sambutan daripada garis Miracle Gel 2-langkah, yang berlaku untuk memenangi “Best inovasi kuku keseluruhan 2015” dalam kategori Kuku Kecantikan Terbaik kami. Kemudian fesyen dan kecantikan editor kami, Kahlana Barfield-yang kukunya sentiasa kelihatan sempurna – menggambarkannya sebagai pengganti permainan.

Tidak perlu dikatakan saya berada di sini. Saya mencuba untuk kali pertama minggu lepas dalam ungu yang cantik bernama Hunger Flames ($ 10; ulta.com). Tiada kot asas diperlukan; anda memakai dua lapisan dari mana-mana satu daripada 47 warna berair mereka dan susulan dengan Miracle Gel Top Coat ($ 10; ulta.com). Lebih dari seminggu kemudian paku saya masih berkilat dan licin-tiada kerepek! Bahagian yang terbaik adalah bahawa saya dapat merasakan kuku saya berkembang dan saya tidak mendedahkan tangan saya ke lampu mentol LED yang diperlukan oleh gel manis salon. Kunci kepada kejayaan mega ini adalah pemula foto cahaya semula jadi yang terawal yang menyembuhkan pengilat, membolehkannya bertahan selama 14 hari, dan menghapuskan keperluan untuk mengekalkan gaya untuk ketahanan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map