Kami Perisik: Kelihatan Karpet Merah Terbaik Melissa McCarthy

Melissa McCarthy kekal sebagai salah satu comediennes yang memenangi anugerah kegemaran kami sepanjang masa, terima kasih kepada ketawa lucu-nya, keperibadiannya di luar sana, dan pesona di atas dan di luar layarnya. Tetapi ketika datang ke gaya permaidani merah, dia terbang di bawah radar fesyen untuk beberapa waktu. Nah, tidak lagi.

Sebagai pereka yang baru dicetak (pakaiannya Melissa McCartney Seven7 melancarkan Ogos ini), McCarthy telah mencipta dail gaya, mengkritik penampilan panas smokin yang secara rasmi meletakkannya di peta fesyen. Dan bukti itu terletak pada permaidani merah. Baru-baru ini, dia menghidupkan perdana New York Perisik dalam salah satu reka bentuknya sendiri-nombor merah yang dicetak merah-dan-putih yang indah yang merapikan dan memeluk lengkungnya di semua tempat yang betul (gambar di atas, kiri). Tahun lepas, dia kagum pada Emmys 2014 dalam ciptaan Marchesa adat yang menampilkan hiasan bunga dan skirt tulle berbusabetul).

The takeaway di sini adalah bahawa McCarthy adalah salah satu bintang gaya untuk menonton. Dengan pelancaran barisan barunya, kami mengharapkan untuk melihat lebih banyak kebanggaannya, baik di dalam dan di luar permaidani merah. Sementara itu, lihat permaidani merah terbaiknya sepanjang masa.

FOTO: Karpet Merah Terbaik Melissa McCarthy Terlihat Pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map