Kami Tidak Boleh Berhenti Merenung Pakaian Kate Middleton yang Tepat Dihadiri Green Lace

Ini pasti salah satu gaun kegemaran kami yang pernah dipakai oleh Kate Middleton.

The Duchess of Cambridge menghadiri Portrait Gala 2017 yang diadakan di Galeri Potret Negara di London malam ini, dan dia terpesona dalam hutan hijau. Untuk majlis rasmi, kerajaan memilih pakaian Temperley London elegan yang memaparkan lapisan lace bunga semata-mata, lengan panjang yang halus, dan tali pinggang yang dihiasi dengan nipis yang menonjolkan pinggangnya. Dia berpasangan dengan pernyataan Kiki McDonough merah jambu turmalin dan anting-anting drop kecubung hijau, manik-manik kopling Wilbur & Gussie, dan sandal platform Jimmy Choo. Bercakap mengenai rupa mencuri menunjukkan.

Mac 28, 2017

Duchess of Cambridge menghadiri Potret Gala 2017 di London memakai gaun hijau Temperley London yang elegan. Beliau berpasangan dengan pakaian dengan anting-anting Kiki McDonough, kancing manik berus Wilbur & Gussie, dan sandal platform Jimmy Choo.

Eamonn M. McCormack / Getty

VIDEO: 10 Perkara Termurah Kate Middleton Telah Pernah Dipakai

Middleton – yang menjadi penaung Galeri Potret Kebangsaan sejak 2012-mengambil lawatan ke pameran semasa di acara itu, melihat koleksi potongan khas untuk pengumpul dana itu, dan juga duduk makan malam dengan kumpulan bintang-bintang peserta yang termasuk Alexa Chung, Sophie Ellis-Bextor, Donna Air, dan banyak lagi.BERKAITAN: Kate Middleton Menghantar Pikirannya kepada Mangsa Serangan Westminster

Lihat semua gaya gaya Princess Kate yang paling berkesan di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 56

map