Kanak-kanak Jessica Simpson Lihat Sama seperti Ibu dalam Pic Parti Hari Lahir Ini

Anak-anak kecil Jessica Simpson membesar begitu cepat! Sebagai anak sulung fesyen, Ace, merayakan ulang tahun ke-3nya dengan bash bertema dinosaur yang besar, ibu dari dua tidak dapat membantu tetapi berkongsi beberapa kepak manis dari parti anak-anaknya yang menikmati perayaan.

“Ace bertukar 3 dan saya rasa prasejarah! #Dinoparty #aceknute,” mogul fesyen merakamkan gambar Ace dan kakaknya, Maxwell, 4, pada Instagram Khamis bermain dengan dinosaur mainan di acara itu. Dalam sekejap, Maxwell menggilap pakaian berwarna-warni, musim panas dan kuku merah, ketika ia menyentuh salah satu dinos. Sementara itu, kanak-kanak lelaki berumur tanpa baju di sebelahnya dan kelihatan kagum.

Ace bertukar 3 dan saya rasa prasejarah! #dinoparty #aceknute

Foto yang disiarkan oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

BERKAITAN: Jessica Simpson Menunjukkan Daripada Abs Papan Mainannya di Gambar Keluarga Baru Cute

Ia adalah snap kedua yang disiarkan oleh Simpson dari parti itu, selepas berkongsi pukulan keluarga yang menggembirakan dirinya, suami Eric Johnson, Maxwell, dan Ace yang menarik senyuman di hadapan sekumpulan besar-besaran belon bertema dinosaur. “Selamat Hari Jadi dinosaur! Anda menyelesaikan saya # 3 #aceknute,” tulis Simpson bersama-sama dengan gambar itu, yang menunjukkan dia berkelip perutnya yang tegang di atas daun tanaman bercetak daun Dolce & Gabbana dan ensemble skirt yang sepadan.

Selamat Hari Jadi dinosaur! Anda menyelesaikan saya �� # 3 #aceknute

Foto yang disiarkan oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Penyanyi “yang tidak dapat ditarik” sering menyiarkan gambar di Instagram dua totsinya, yang kedua-duanya berdebat seperti dia. Dalam beberapa jawatan terbaru beliau, duo kakak perempuan itu digantung oleh kolam dan munches pada sepasang ikan mainan, dan dalam satu lagi mereka masuk ke mod model penuh untuk snap Hari Bapa.

14 bulan dan blondies saya cuba untuk memikirkan siapa yang akan berkongsi atau dibuang dalam ⚠️ ♉️♋️ #maxidrew #aceknute

Foto yang disiarkan oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Dear Daddy Eric, Terima Kasih. Cinta, Maxwell Drew dan Ace Knute Johnson Mama mungkin suka terlalu banyak. #SELAMAT HARI BAPA

Foto yang disiarkan oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Ia hampir terlalu banyak untuk memakan satu makanan Instagram.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 57

map