Kanye West memecahkan Twitter Twitternya dengan Shout-Out kepada Ex Lamar Odom dari Khloé Kardashian

Hanya apabila anda fikir hari-hari media sosial Kanye West selesai, dia kembali ke Twitter sekali lagi, dan dia mendapat banyak untuk mengatakan.

Rapper itu kembali ke Twitter dengan beberapa mesej pada malam Ahad dari sentimental (“Saint Paul Tee kegemaran saya” bersama-sama dengan gambar apa yang dapat kita anggap sebagai tuju pelancongan Saint Pablo), kepada falsafah (“Beberapa orang mesti bekerja dalam kesedaran yang sedia ada sementara sesetengah orang boleh mengalihkan kesedaran “).

Walau bagaimanapun, takrif yang tidak dapat dinafikan adalah kemasukan Lamar Odom yang tidak dijangka, mantan suami ipar Barat (dan ibu baru) Khloé Kardashian.

“Masa kegemaran saya berjalan ke MSG untuk bermain Saint Pablo, saya pernah pergi ke hospital dan bermain Lamar album ketika dia belajar berjalan dan bercakap lagi Kemudian kami masuk ke arena bersama,” tulis West bersama foto dia dan Odom.

Bagi pihaknya, Odom merasakan cinta itu. Dia menjawab dengan mesejnya sendiri.

“Senang saya boleh berada di sana 4 orang seperti awak datang melalui 4 saya.Ia adalah peringkat besar 2 selepas semua yang saya pergi melalui tetapi ia berbaloi,” katanya..

BERKAITAN: Kanye West Pikirkan Kim Kardashian Adalah Marie Antoinette dari Masa Kita

Memuji Odom bukanlah akhir untuk Barat. Rapper juga mendedahkan rancangannya untuk tatu baru … di lehernya. Tatu itu akan mengatakan “Saint West,” nama anak kedua dan anak tunggalnya, dan ia kelihatan seperti Kanye mempertimbangkan dua pilihan fon.

Adakah Utara dan Chicago Barat juga mendapat tatu? Hanya masa (atau tweet Kanye) akan memberitahu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 28

map