Karlie Kloss Dishes at Cannes! Dapatkan 411 pada Rutin Kecantikannya dan Menjadi BFF dengan Taylor Swift

Karlie Kloss lebih daripada sekadar model. Kekuatan Instagram berkaki panjang dengan minda yang tajam (siapa yang menuju ke New York University btw) adalah seorang selebriti sejati di dalam dirinya sendiri dan memanggil Taylor Swift sebagai bestie untuk boot. InStyle terperangkap dengan Kloss ketika dia melancarkan Festival Filem Cannes bersama rakan-rakannya, jurubicara L’Oreal Paris-dan syarikat yang baik untuk menjaga, mengingat Julianne Moore, Liya Kebede, dan Doutzen Kroes adalah sebahagian daripada krew cantik. Rupa-rupanya, acara glamor itu adalah kegemarannya dan sebahagiannya untuk hobnobbing. “LaSaya dapat berjumpa dengan Jane Fonda di sini dan saya benar-benar terkejut, “kata Kloss.” Dia begitu cantik, tetapi dia juga sangat lucu dan mempunyai personaliti yang hebat. Saya telah didedahkan kepada luar yang luar biasa bahawa ia menyegarkan untuk melihat orang untuk siapa mereka sebenarnya. “ Di bawah, Kloss menyediakan lebih banyak hidangan dari Instagram kepada keindahan setiap hari untuk kenapa Swift dan dia memukulnya.

Anda telah sangat aktif di Instagram semasa lawatan ini. 

Saya suka Instagram kerana ia merupakan cara mudah untuk berkongsi di mana anda berada dan apa yang anda lakukan, dan juga mendapat gambaran ke dunia orang lain. Gambar bernilai seribu perkataan, yang lebih daripada yang dapat saya artikulasikan melalui 140 aksara!

Mari kita bercakap mengenai rutin kecantikan anda. Pada hari yang tipikal, apakah regimen rambut dan cermin anda terdiri daripada?

Baiklah … kerana saya mempunyai rambut dan solek saya dilakukan agak sedikit ketika saya bekerja, saya suka menyimpannya sangat mudah. Saya mandi, basuh dan nyatakan rambut saya, kemudian biarkan udara kering. Saya membersihkan dan melembapkan kulit saya. Untuk solek, saya hanya menggunakan krim BB, sedikit krim krim, sapu peluntur cecair, flick maskara, dan saya baik untuk pergi. Ini secara literal mengambil masa 6 minit, jika itu.

PHOTOS: Rahsia Model Karlie Kloss

Tapi katakan, apa produk kecantikan anda yang paling penting?

Tangan ke bawah, shampoo dan kondisioner Penjagaan Penjagaan Lanjutan L’Oreal (tersedia pada bulan Julai). Ia memberi saya rambut glossy segera, jadi saya tidak perlu menggunakan produk penggayaan yang lain selepas itu.

Anda bekerja dengan yang terbaik. Apa salah satu tip yang anda ambil di belakang pentas?

Cara memakai solek dengan tangan saya. Saya tahu bagaimana menggunakan jumlah tekanan yang tepat, dan jika saya menggunakan alat, sentiasa Blender Kecantikan. Kebanyakan produk go-to saya mempunyai tekstur berkrim, dan span itu berfungsi dengan baik untuk menggabungkan formula dengan cara yang semula jadi.

Adakah terdapat trend kecantikan yang anda harap tidak akan hilang?

Potongan rambut bahu ini yang anda dan saya berdua mempunyai! Ia bergaya dan juga berfungsi kerana ia cukup lama untuk dimasukkan ke dalam ekor kuda. 

Bagaimana dengan trend yang anda tidak mahu melihat lagi?

Kelopak lebat! Ia memuji sesetengah orang, tetapi pada saya, saya kelihatan seperti orang asing! Mata saya adalah bahagian ekspresif wajah saya, jadi apabila alis saya berkurang saya rasa bisu.

BERKAITAN: Ingin mendapatkan Glow Beachy Karlie Kloss? Tonton video ini

Itulah yang baik. Bagaimana dengan rutin kecergasan anda, apa yang anda lakukan?

Saya melakukan senaman pertama pada waktu pagi. Saya suka berlari selama 20-30 minit untuk mendapatkan kardio kecil, kemudian ikuti dengan beberapa jenis latihan kekuatan, seperti Pilates. Saya berada di Florida hujung minggu lalu dengan keluarga saya dan saya berenang dan berlari setiap hari. Ada sesuatu tentang cuaca yang indah yang hanya membuat kerja tidak begitu buruk.

Siapa pengaruh kecantikan terbesar anda?

Ibu saya. Dia begitu cantik, dan dia sentiasa sangat minima dengan rutin kecantikannya. Saya mempunyai kenangan yang berbeza dari zaman kanak-kanak saya tentang produk yang akan digunakannya, bagaimana rambutnya berbau, aroma wangiannya. Itulah semua perkara yang telah terjebak dengan saya.

Ia juga membantu untuk mempunyai saudara perempuan untuk belajar dari. Saya anak pertengahan semua gadis. 

Saya menuntut sindrom kanak-kanak tengah sepanjang jalan! Anda semua perlu keluar dari rumah dan cari alur anda sendiri. Tetapi adik-beradik adalah kawan terbaik. Anda menunggang kepala selama satu minit dan kemudian menyedari betapa anda suka antara satu sama lain.

Bercakap tentang BFF, bagaimana anda dan Taylor Swift menjadi sahabat baik?

Ia sangat lucu-kami berdua telah diberitahu selama bertahun-tahun oleh artis solek dan jurugambar yang perlu kita jumpa. Mereka semua akan berkata, “Anda perlu bertemu dengan Taylor, anda akan berteman” atau “Anda harus bertemu dengan Karlie, anda akan saling mencintai.” Jadi, akhirnya kami bertemu untuk kali pertama di pertunjukan fesyen Victoria’s Secret. Kami melepaskannya. Kami berdua gadis biasa yang berasal dari keluarga yang kuat dan menyokong dan telah mengejar karier kami sejak kecil. Dia seorang pekerja keras. Saya sangat menghormati dia.

BERKAITAN: Lihat semua Rambut dan Makeup yang Terbaik dari Festival Filem Cannes 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 36

map