Karlie Kloss Kata Cindy Crawford Adalah Crush Gayanya: “Dia Mengajar Kaia Baik”

“Saya fikir Cindy Crawford adalah salah satu wanita paling cantik,” kata Karlie Kloss InStyle pada pesta pelancaran Bumble Bizz minggu lalu. Meraikan alat rangkaian profesional aplikasi baru, Kod untuk pengasas Klossy bernama Crawford sebagai salah seorang mentornya-dalam perniagaan dan fesyen. “Dia sangat bijak, dia mempunyai rasa yang luar biasa, dia mengajar Kaia dengan baik, Kaia juga mempunyai gaya yang sangat baik dan Jourdan Dunn, dia seorang kawan terbaik saya, dan saya fikir dia seperti histeria dan dia mempunyai rasa yang sangat baik.”

Kloss, yang bersama-sama menganjurkan acara itu dengan Kate Hudson, Priyanka Chopra, dan pencipta Bumble, Whitney Wolfe Herd, juga mendedahkan apa yang akan berlaku pada pertunjukan ceramahnya, Malam Filem Dengan Karlie Kloss, memainkan peranan dalam Freeform pada 28 Disember. “Bermain permainan di mana anda hanya membuat orang bodoh diri anda adalah cara yang baik untuk berehat,” katanya mengenai pertunjukan pelbagai pertunjukan.

Siri ini akan menampilkan Kloss dan rakan-rakan terkenal yang bercakap mengenai filem, memasak, dan bermain permainan-dan ia mungkin menjadi persembahan yang paling baik pada barisan musim sejuk anda. “Kaia [Gerber] akan berada di sana. Kendall [Jenner], Ashley Graham, Lilly Singh, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Martha Hunt, “Kloss tersenarai. “Siapa lagi yang menyertai kami? Ruby Rose, banyak orang lain yang menarik. Amber Valletta. Dan kemudian beberapa pakar mengenai perkara yang berbeza. “Satu pal anda tidak akan melihat pada rancangan itu, bagaimanapun, adalah Taylor Swift, yang didakwa enggan menyertai skuad pada set.

Pelancong lain yang menarik: ular. “Ada satu episod [ada] ular raksasa hidup!” Kata Pengasas Kod Dengan Klossy. Sedangkan untuk aktiviti-aktiviti dia dan rakan-rakannya akan terlibat dalam pameran itu, “mereka akan terdengar begitu tidak masuk akal, saya tidak pasti bagaimana untuk menerangkan beberapa dari mereka.”

Tatal ke bawah untuk lebih banyak lagi daripada perbualan kami dengan Kloss-termasuk apa yang kelihatan seperti tarikh tidurnya dan apa yang dia mencuri dari kabinet BFF Jourdan Dunn.

#MovieNightWithKarlie dan kawan-kawan datang ke ruang tamu musim sejuk ini di @Freeform !!! �� ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karlie Kloss (@karliekloss) pada

BERKAITAN: Kate Hudson, Karlie Kloss, dan Priyanka Chopra Kini Bumble!

Siapa yang akan menjadi mentor impian anda?
Oprah. 100%. Oprah hanya ratu di dunia.

Siapakah mentor sebenar anda??
Christy Turlington, Cindy Crawford, dan Naomi [Campbell]. Maksud saya, wanita yang saya sangat mengagumi, untuk pelbagai alasan. Mereka telah betul-betul di kasut saya sebagai model tetapi juga berfikir tentang semua cara lain untuk menggunakan suara dan platform mereka untuk melakukan perkara-perkara yang mereka ghairah tentang.

Anda menamakan Jourdan Dunn sebagai salah satu gaya anda dihancurkan. Adakah anda pernah meminjam dari satu sama lain?
Oh, ya. Dan juga kita mempunyai saiz kaki yang sama, yang datang dengan sangat berguna.

Itu sangat penting dalam persahabatan.
Sangat penting. Semua saudara perempuan saya, sangat lucu kerana kita semua berkongsi barangan lain, dan ketika saya masih muda, kakak saya mempunyai kasut yang terlalu besar untuk kaki saya, dan saya akan mencuri kasutnya dan memasukkan jari kaki dengan Kleenex. Dan saya akan meletakkan mereka di dalam almari, dan jika saya terlupa Kleenex, dia akan menangkap saya, dan saya akan mendapat masalah.

Karlie Kloss Bumble - Embed -2
Neil Rasmus / BFA.com

RELATED: Priyanka Chopra Memiliki Crush Gaya pada Blake Lively

Pada aplikasi temu janji, semuanya mengenai garisan pikap. Apakah garis pickup profesional yang akan mendapat perhatian anda?
“Apabila anda mula belajar kod, anda membina pengajaran di sekitar [frasa] ‘Hello World.’ Saya rasa seperti beberapa kod nerdy pun atau talian pickup akan menarik perhatian saya. “

Adakah anda pernah menggunakan aplikasi temu janji untuk tujuan temu janji sebenar??
Awak tahu tak? Saya tidak. Saya memikirkannya apabila saya mendaftar untuk Bumble Bizz, seperti: “Saya tidak pernah memuat turun aplikasi sebelum ini.” Tetapi ia berfungsi. Kakak saya bertemu dengan teman lelakinya yang lama dalam talian.

Apa aktiviti malam tarikh kegemaran anda?
Saya sangat suka melakukan sesuatu yang aktif, jadi seperti menunggang basikal di Jambatan Brooklyn untuk mendapatkan pizza di Brooklyn atau memasak bersama. Adalah baik untuk duduk di restoran mewah-sebenarnya kita berada di salah satu restoran mewah kegemaran saya [sekarang], The Grill. Mario Carbone adalah tukang masak yang berbakat, jadi saya suka apa yang dia lakukan. Jadi bermalam di salah satu restoran atau aktiviti-nya. Sesuatu yang menyeronokkan atau fizikal atau berkelah. Saya suka pengembaraan, saya rasa.

Apa nasihat terbaik yang pernah anda dapatkan?
Yang pertama yang diingati ialah guru kelas tiga saya, Puan Sonderman. Dia memberitahu saya, “Jangan keringat perkara kecil.” Hari ini saya memikirkannya.

Pertunjukan pelbagai sebenar! Apa formatnya?
Yeah! Ia sangat menyeronokkan. Oleh itu, kami telah menonton filem-filem, dan kami bercakap tentang filem dan bercakap tentang banyak perkara lain juga. Ini cara yang sangat menyeronokkan untuk membawa orang bersama, dan siapa yang tidak suka malam filem? Semua kawan-kawan saya bergerak sepanjang masa, anda tahu sukar untuk berada di tempat yang sama pada masa yang sama, jadi sama ada malam filem di bilik hotel semasa Minggu Fesyen Paris atau menari malam di suatu tempat atau malam pada seseorang apartmen, saya suka hanya dengan rakan-rakan saya. Dan permainan pada umumnya sangat menyeronokkan kerana tidak ada yang lebih baik daripada ketawa dengan orang yang anda cintai.

BERKAITAN: Claudia Schiffer Kata Ini Salah satu Kaedah Kecantikan yang Anda Perlu Cuti

Adakah anda mempunyai obsesi solek sekarang?
Bercakap tentang usahawan, saya suka Emily Weiss, apa yang dia dibina dengan Glossier. Satu contoh yang baik dari usahawan yang hebat yang bersemangat dan berfikir tentang dunia dengan cara yang moden. Dia menggunakan teknologi untuk mengubah industri yang telah lama terikat dengan cara mereka untuk masa yang lama.

Sebagai usahawan siri, ada perniagaan impian, tidak berkaitan dengan apa yang anda lakukan sekarang, bahawa anda suatu hari ingin membina?
Oh, ya! Saya mempunyai senarai panjang. Sekarang saya mempunyai plat saya penuh, tetapi saya mempunyai cita-cita besar untuk apa yang saya mahu teruskan dalam kerjaya pemodelan saya, dalam kerja saya dengan Kod dengan Klossy, dan dalam semua projek yang saya terlibat. Tetapi saya ada sentiasa tahu bahawa saya bercadang untuk, pada masa yang tepat, dengan idea yang betul, membina perniagaan, sama ada perniagaan barangan pengguna, perniagaan teknologi, saya tidak mempunyai kekurangan idea. Ia adalah masalah mencari yang betul, masa yang tepat, dan pasukan yang tepat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 12

map