Karlie Kloss Kembali ke Victoria’s Secretway dalam Cara Paling Seksi

Pemikiran Karlie Kloss berada di atas Victoria Fashion Show Secret? Fikir semula.

Tiga tahun selepas berpisah dengan sayap Malaikatnya pada pertunjukan 2014, supermodel berusia 25 tahun itu membuat satu epik kembali ke Victoria’s Secret pada hari Isnin di Shanghai, China, di mana semua tindakan tahun ini akan turun.

Kloss pertama kali menangkap mata kami dengan nombor spektakuler dan malaikat dengan keretapi serba putih, serba putih, biru dan emas, dan sayap seperti daun.

Karlie Kloss
Frazer Harrison / Getty Images

Di samping itu, dia memamerkan gams super-panjangnya dalam but kulit hitam yang lebih tua yang dipasangkan dengan penampilan kotak padanan yang hampir sama dan duster plaid lantai.

Karlie Kloss
Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Saya mempunyai gigi manis sehingga bila-bila masa ada coklat gelap, saya menghiraukannya,” katanya InStyle belakang pentas, bercakap tentang dia pergi ke splurge. “Perkara pertama yang saya akan makan selepas persembahan itu, maksud saya, khabar angin mengatakan ia mempunyai pizza yang benar-benar baik yang akan di pesta malam ini, jadi saya fikir kita semua akan menyusu.”

BERKAITAN: Pergi Belakang di Pameran Fesyen 2017 VS

Jadi apa yang dia pakai kali terakhir? Pada pameran 2014 di London, Kloss kelihatan hebat dalam rupa gilded corseted.

Karlie Kloss Victoria's Secret 2014 - Embed
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Pada bulan Ogos, kita belajar bahawa Kloss akan membuat satu badass kembali apabila dia mengambil ke Instagram untuk berkongsi berita dan menghantar foto dari kali terakhir dia berjalan.

Lihat di Shanghai @VictoriasSecret ��원

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karlie Kloss (@karliekloss) pada

Sejak tahun 2014, Kloss sudah tentu mengambil masa sebentar untuk memodelkannya untuk tidak hanya menghadiri Universiti New York, tetapi juga mengambil peranan keusahawanan dan memulakan Kod dengan Klossy.

Kami gembira melihat dia kembali dan lebih baik dari sebelumnya.

-Dengan laporan oleh Kim Peiffer

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 47

map