Karlie Kloss Menunjukkan Off Amazing Abs di #TBT yang Adorable dengan Orangtuanya

Lookin baik, Karlie Kloss! Hujung minggu lepas ini, model itu telah melayari Jimmy Fallon The Tonight Show dan mengajarnya satu atau dua perkara mengenai pemodelan. Walaupun di sana, Kloss memakai gaun hitam yang sesuai yang memperlihatkannya dengan ketat abs-secara rasmi menjadikan dia flat-abs #fitspo untuk musim panas.

Untuk memperingati masa bersenang-senang yang dimilikinya semasa di pameran itu, Kloss berkongsi #tbt Instagram pada hari Khamis dan ibu bapanya duduk di belakang pentas semasa rakaman. Dalam menanda gambar (di bawah), Kloss menulis: “masih bermimpi tentang minggu lepas di [30 Rockefeller Center] (terima kasih ibu & ayah untuk sentiasa menjadi # 1 saya).” Jadi manis.

masih bermimpi tentang minggu lepas di 30Rock �� (terima kasih ibu & ayah untuk selalu menjadi # 1s ❤️ saya)

Gambar yang disiarkan oleh @karliekloss

BERKAITAN: Karlie Kloss Adalah Duta Jenama Baru Swarovski

Pada acara itu, Kloss memberi Fallon beberapa petunjuk mengenai pemotretan tindakan (aka apabila model melonjak ke arah tengah dan menonjol sempurna untuk kamera sambil mengekalkan ungkapan santai). Walaupun ini tidak membuktikan tidak mudah untuk Fallon, Kloss-seorang supermodel yang membuat segala-galanya kelihatan tidak mudah dan kelihatan cantik dalam proses itu. Lihat sendiri dalam foto di bawah.

BERKAITAN: Karlie Kloss Memamerkan Gaya Jalannya yang Mudah di Cannes

@jimmyfallon shenanigans

Gambar yang disiarkan oleh @karliekloss

Memodelkan pelajaran dengan @jimmyfallon ��

Gambar yang disiarkan oleh @karliekloss

Terima kasih @jimmyfallon kerana saya di @fallontonight … Ia adalah mimpi yang menjadi kenyataan ��❤️

Gambar yang disiarkan oleh @karliekloss

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map