Karlie Kloss Telah Terlalu Jauh Sejak NYFW Pertama Runway 10 Years Ago

Karlie Kloss telah berjalan kaki di seluruh dunia, tetapi seorang supermodel seperti dia terpaksa bermula di mana-mana, dan di suatu tempat adalah acara Calvin Klein pada tahun 2007.

Sama seperti muda Kaia Gerber (yang berjalan di pertunjukan pertamanya – juga Calvin Klein-pada hari Khamis), Kloss melanda catwalk pertamanya ketika dia masih muda untuk menjadi maharaja di sekolah menengah dan tidak melambatkan.

Dalam tempoh 10 tahun sejak itu, Kloss telah datang jauh, dan dalam jawatan Instagram yang mencerminkan, dia menunjukkan bahawa dia tahu itu.

tk
Chris Moore / Catwalking / Getty

“Sukar untuk mempercayai bahawa 10 tahun lalu minggu ini, saya datang ke NYC untuk NYFW pertama saya. Selepas rancangan landasan selama 20 minit, hidup saya berubah,” katanya pada hari Khamis.

“Saya tidak dapat memahami 10 tahun pengembaraan yang akan datang, ia telah jauh melebihi impian saya yang paling hebat. Saya bersyukur untuk selamanya untuk @calvinklein kerana memberikan peluang pertama saya, saya tidak akan melupakannya. bawah hati saya kepada semua orang yang telah menjadi sebahagian daripada perjalanan liar ini. #TBT : hati: : blush: : pray_tone2:.”

TK
Marc Piasecki / WireImage

BERKAITAN: 15 Foto Yang Menunjukkan Karlie Kloss Crazy-Tall Adakah

Kami sangat bersyukur kami dapat menyaksikan dia “naik liar” juga. Seterusnya untuk model? Memukul landasan Victoria’s Secret pada bulan November. Kerana, tentu saja, Kloss layak sayap malaikat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 64

map