Katakanlah Hello kepada Miss Golden Globe 2015, Greer Grammer!

Tahniah, Greer Grammer! Puncak Miss Golden Globe 2015, diberikan kepada anak perempuan pelakon Kelsey Grammer dan artis make-up Barrie Buckner, secara resmi menandai permulaan musim anugerah! “Ia sesuatu yang saya mahu lakukan! Saya sangat teruja dan saya masih tidak percaya ini benar, ” Greer divulged to InStyle sebelum Persatuan Media Asing Hollywood dan bintang-bintang bertopeng InStyle mendedahkan di Fig & Olive di West Hollywood malam ini. Setiap tahun, Persatuan Media Luar Hollywood memberikan gelaran Miss Globe (atau Encik) Golden Globe kepada anak seorang selebriti, yang biasanya seorang pelakon atau pelakon muda yang bercita-cita tinggi. Penerima membantu dengan majlis itu dan menjadi sebahagian daripada acara Hollywood yang paling terkenal. Penghormatan terdahulu telah memasukkan Sosie Bacon, Laura Dern, Rumer Willis, Melanie Griffith, dan yang akan datang Lima puluh Shades of Grey bintang, Dakota Johnson.

BERKAITAN: Tonton Panjang Penuh Baru Lima puluh Shades of Grey Trailer Sekarang!

Starlet yang semakin meningkat, yang mula bertindak ketika dia hanya anak kecil di sekolah prasekolah, memberitahu kami bahawa ibu bapanya sangat gembira dengan kehormatan Golden Globe serta karier aktingnya sebagai salah satu daripada bintang-bintang dalam siri komedi hit MTV, Awkward. “Yang paling muda yang saya ingini ditanya tentang apa yang saya mahu apabila saya membesar dan tidak menjawab ‘puteri’ mungkin dalam gred kedua, iaitu ketika saya mula berkata ‘pelakon,'” Greer reminisced. “Saya selalu kenal bahawa ini adalah apa yang saya mahu lakukan. Ibu bapa saya sangat teruja! “Greer juga menambah bahawa kejayaan pertunjukannya, yang akan menjadi musim kelima pada bulan Januari ini, bersama-sama dengan mantan hari pertandingan kecantikannya telah menyediakannya untuknya Miss Golden Globe duties: “Saya biasa digunakan untuk wawancara dan berada di layar dan di atas panggung. Tambahan pula, saya membuat pereka kembali pada hari saya jadi saya sangat kerap berada di atas panggung dalam tumit selama berjam-jam dan menjawab soalan, “dia ketawa.

FOTO: Rambut Yang Paling Diwarnai dan Rias Warna kelihatan pada Golden Globes

Walaupun Greer tidak gementar tersandung di atas pentas (Jennifer Lawrence) terima kasih kepada tahun-tahun latihannya yang menonjol, dia mendedahkan bahawa dia cemas untuk berkongsi pentas dengan beberapa wira peribadinya. “Saya fikir saya lebih gementar untuk melihat orang yang saya kagumi. Menjadi di pentas dengan Tina Fey dan Amy Poehler nampaknya tidak seperti perkara sebenar yang akan berlaku, “katanya. “Saya teruja sekarang, tetapi saya pasti apabila tarikh semakin dekat, saya akan teragak-agak. Apabila orang datang ke panggung untuk mendapatkan anugerah mereka, saya akan menjadi seperti ‘Hai, saya sayang kamu!’ “Jadi, siapa yang dia paling teruja bertemu? “Baiklah, saya maksudkan untuk menjadi Reese Witherspoon,” dia membentangkan, “Dia cantik sempurna. Saya rasa jika saya melihatnya saya mungkin perlu mengambil sedikit masa dan bernafas. “

Pastikan anda melihat Greer membuat debut emasnya di atas pentas yang menyerahkan patung-patung itu dengan Tina Fey dan Amy Poehler semasa Anugerah Emas Golden Globe tahunan ke-72 yang akan disiarkan secara langsung di NBC pada 11 Januari 2015.

PHOTOS: Permaidani Merah Terbaik Kelihatan dari Globe Golden Tahun lalu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 21 =

map