Katakanlah selamat tinggal kepada Merona Sasaran dan Talian Fesyen Mossimo

Sekiranya anda peminat fesyen Sasaran besar, anda mungkin mahu duduk untuk berita ini.

Gergasi runcit mengemas kini barisan jenama fesyen keseluruhannya, yang bermaksud bahawa beberapa stok Sasaran akan berhenti dihasilkan. Dan menurut The Wall Street Journal, Mossimo, Merona, Cherokee, dan Circo adalah antara garis yang tidak memotong. 

“Jenama kami telah menjadi pengukir yang kukuh. Ambil Cherokee dan Circo dalam perniagaan anak-anak kita, contohnya-mereka sedang melaksanakan dengan kuat, walaupun dalam pasaran yang sukar,” kata Mark Tritton, naib presiden eksekutif Target dan ketua pegawai dagang, dalam kenyataan akhbar . “Tetapi kami bercakap dengan tetamu kami, melihat data, dan kami menyedari bahawa terdapat peluang besar untuk mencipta keperibadian yang unik dan mempunyai pandangan yang berbeza.”

VIDEO: Pertama Look: Pakaian Pakaian Victoria Beckham untuk Sasaran 

Pandangan baru itu akan datang dalam bentuk 12 pakaian baru, aksesori, dan garisan hiasan rumah. Walaupun tidak ada kata-kata lagi ketika tepat Merona dan Mossimo akan dihentikan, Target telah menggantikan garis kanak-kanak Cherokee dan Circo dengan Cat & Jack dan Kelas Seni. 

Tidak semua 12 barisan baru telah dilancarkan, namun Target telah mengumumkan empat daripada mereka-garis pakaian wanita yang dipanggil A New Day, barisan lelaki bernama Goodfellow & Co, sebuah garis athleisure yang dipanggil JoyLab, dan garis dekorasi rumah yang dipanggil Project 62. 

BERKAITAN: Sasaran Melancarkan Koleksi dengan Bersama Eco-Friendly Brand

Walaupun jenama-jenama baru pastinya akan menjadi tambahan yang menggembirakan untuk pelanggan Sasaran yang menggembirakan, mana-mana peminat Mossimo dan Merona mungkin ingin menyimpan sementara mereka masih boleh. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map