Kate Bosworth Memamerkan Badan Bikini Trimnya di Romantik Liburan Hawaii

Hawaii adalah destinasi pilihan bintang musim bunga ini. Britney Spears telah memamerkan badan bikini pembunuhnya pada bercuti Hawaii, dan Kate Bosworth adalah bintang terbaru untuk menyertai dalam keseronokan.

The Blue Crush pelakon itu ditemui di atas seluar pendek bikini merah dan seluar pendek celana jeans, berjalan di sepanjang pantai di percutian tropika dengan suami Michael Polish. Bosworth aksesori dengan topi berlapis lebar, cermin mata gelap, dan tidak banyak lagi, memamerkan angka fitnya.

Kate Bosworth Bikini Lead
AKM-GSI

Bintang ini bukan orang asing kepada Oahu: Dia terkenal memfilmkan filem melayari Blue Crush di pulau itu pada awal tahun 2000an, dan dia memastikan untuk melawat semula lokasi di kawasan kekosongan tropika nya. Bosworth dilihat menunjukkan suaminya laman penggambaran di Pipa Talian Banzai dan Waimea Bay yang terkenal.

Terdahulu minggu ini dia mengambil ke Instagram untuk memaparkan beberapa lagi bikini snaps, kali ini di papan padat! “Kad pos dari syurga,” dia memaparkan foto cantik ini.

postcard dari syurga �� @ michael.polish

Gambar yang disiarkan oleh Kate Bosworth (@katebosworth) pada

BERKAITAN: Bikini Snap Kate Bosworth Memberi Kami Utama Blue Crush Vibes

Kami benar-benar menghancurkan percutian percutian yang mengasyikkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 12

map