Kate Hudson dan Maddie Ziegler Filem Perjuangan Emosional untuk Filem mereka

Kate Hudson dan Maddie Ziegler seolah-olah menjadi sahabat baik dalam kehidupan sebenar, tetapi kami mendapat idea bahawa ini tidak akan menterjemah pada skrin.

Hudson dan Ziegler bekerjasama untuk filem yang akan datang Sia Kakak, tetapi gambar-gambar mereka yang ditetapkan adalah apa-apa tetapi mesra. Kedua-duanya memulakan penggambaran filem itu pada bulan Julai, tetapi pada hari Selasa, gambar baru muncul yang sedikit mengenai, untuk mengatakan sekurang-kurangnya.

tk
BACKGRID

Berdiri di hadapan sebuah bangku taman, Hudson ditunjukkan dengan merebut lengan Ziegler ketika remaja itu kelihatan menangis. Konfrontasi dipanaskan adalah berbeza dengan Hudson dan Ziegler yang biasanya orang yang cerah, tetapi kami rasa ini hanya menunjukkan apa yang pelakon berbakat mereka.

Ziegler memakai baju berpakaian serba putih dengan kemasan fanny merah jambu yang terang (yang membuat kemunculan besar, yang tahu?) Hudson, sebaliknya, menyesuaikan wajahnya yang baru dengan skirt skater merah dan tee grafik yang berkata, “Saya tidak tua, saya seorang remaja daur ulang!”

BERKAITAN: Kita Tidak Boleh Lihat Potong Buzz Kate Hudson dalam Gambar Ini, Tetapi Abs Nya Buat untuk Ini 

Filem ini tidak boleh datang tidak lama lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map