Kate Hudson Dapat Turun dan Kotor Walaupun Mandi Lumpur dalam Bikini

Biarkan ia ke Kate Hudson untuk membuat mandi lumpur kelihatan glamor. Pelakon itu masih hidup bercuti dengan BFFnya di Sepanyol, dan aktiviti terkini mereka melibatkan banyak kotoran basah.

Hudson mula-mula melihat memamerkan fizikalnya yang super fit di atas kapal layar, di mana dia memakai bikini bikarau Acacia bandeau yang dibakar yang memaparkan potongan-potongan yang bergaya dan kancing yang bertopeng. Dia melengkapkan pandangan percutian yang sempurna dengan cermin mata burung penghias dan pelbagai perhiasan yang halus.

Tetapi bintang itu tidak hanya meluangkan masa untuk bersantai di bawah sinar matahari. Keindahan berambut perang itu kemudiannya terukir dan kotor ketika ia menutup seluruh tubuhnya, walaupun mendapat sedikit bantuan daripada seorang teman ketika dia meleleh di lumpur.

Kate Hudson Spain Mud -
PICTURES GTRES / FAMEFLYNET
Kate Hudson

Hudson memakai bikini bandeau oren dibakar semasa pelayaran di Sepanyol. Dia melengkapkan pandangan percutian yang sempurna dengan cermin mata burung penghias dan pelbagai perhiasan yang halus. Pelakon itu dilihat berbulu kelihatan glamor, walaupun ketika diliputi lumpur dari mandi lumpur.

PICTURES GTRES / FAMEFLYNET

Awal minggu ini, Hudson mengambil ke Instagram hari ini untuk menghantar beberapa gambar dari percutiannya, termasuk satu yang menunjukkan dia melakukan tangan di kolam renang sambil memakai bikini rentetan hijau.

BERKAITAN: Kate Hudson Memamerkan Tubuh Bikininya yang Menakjubkan Ketika Melakukan Tangan di Kolam

Untuk melihat lebih banyak selebriti memakai pakaian renang, klik melalui galeri kami sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 28

map