Kate Hudson Goes Sexy and Sheer untuk Premiere TIFF Deepwater Horizon, Membawa Stepdad Kurt Russell sebagai Tarikhnya

Kate Hudson mengambil pakaian permaidani merah dengan panjang baru. Pada malam Selasa, Hampir Terkenal bintang membuat perdana filem terbarunya Deepwater Horizon urusan keluarga, melangkah ke acara Festival Filem Antarabangsa Toronto dengan rakan sekutu dan stepdad Kurt Russell dalam nombor hitam yang paling dramatik.

Pemain berusia 37 tahun itu, yang memainkan isteri jurutera minyak pelapis minyak Deepwater Horizon dalam thriller baru berdasarkan peristiwa kehidupan sebenar, telah berpakaian pada nombor yang sesuai dengan lantai hitam yang mempamerkan semua atletnya fizikal.

Gaun mama-dua berdongong menampilkan gaya bustier-hitam hitam dengan boning, sisipan strategik, dan hiasan kerang perak yang dilanjutkan ke bahagian atas renda renda bunga, yang juga semata-mata.

Dia melontarkan pandangan yang berani dengan permata Tiffany & Co. berkilauan, termasuk kalung bergaya dan drop anting-anting (merawat peminatnya ke pandangan dekat Instagram, di bawah), menyempurnakan ensembilannya hitam-hitam dengan bibir bogel, eyeshadow matahari terbenam dan bun tengah berpisah yang rendah dengan kepingan muka.

Sarapan pagi di TIFF-anys! Tiada apa-apa seperti apabila pinjaman @tiffanyandco anda meminjam beberapa batu Belepas #DeepwaterHorizonMovie #TIFF

Foto yang disiarkan oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

BERKAITAN: Kate Hudson dan Goldie Hawn kelihatan lebih sama daripada pernah semasa Ride Bike Mother-Daughter

Kurt Russell tersenyum sambil berjalan dengan permaidani merah dengan anak tirinya dan bintang bersama. Pelakon berusia 65 tahun itu menyimpan perkara-perkara yang kasual dalam sepasang seluar jeans, kemeja baju hitam, dan blazer untuk acara itu.

menghadiri the
Kevin Winter / Getty

Masa istimewa berkongsi filem ini dengan Pa saya #DeepwaterHorizon #TIFF

Foto yang disiarkan oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

Kedua-dua bintang itu telah menikmati masa yang berkualiti di festival filem, dengan Hudson mengambil Instagram pada awal hari dengan mesej manis: “Masa istimewa berkongsi filem ini dengan Pa saya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 72

map