Kate Hudson sangat teruja mengenai Broncos menuju Super Bowl

Sekiranya anda mengikuti Kate Hudson dalam sebarang bentuk media sosial, ada satu perkara yang pasti anda tahu: Ini gal suka Denver Broncos. Sejak menyertai Instagram, pelakon itu telah merenung gambar percutian dan masa keluarganya dengan gambar-gambar dirinya bersorak pada pasukan kegemarannya. Jadi selamat untuk mengatakan bahawa apabila Broncos mengalahkan Patriots 20-18 dalam kejohanan AFC Championship pada malam Ahad, Hudson lebih daripada sekadar sedikit bahagia. 

Ibu dari dua dihentikan oleh Pertunjukan Hari Ini pagi ini untuk mempromosikan filem barunya, Kung Fu Panda 3, tetapi tidak sebelum menunjukkan tuan rumah Matt Lauer betapa gembira dia adalah bahawa Broncos menuju ke Super Bowl. 

“Mari kita bercakap mengenai lengan anda, mari kita bercakap tentang Denver Broncos, anda seorang peminat besar,” kata Lauer kepada aktres itu, yang memberi isyarat pada tatu flash metalik yang digelar dengan perkataan “Broncos” di sepucuk Hudson. Ternyata, cinta Hudson untuk pasukan berpangkalan di Denver bermula pada usia yang sangat muda. 

“Saya seorang peminat Peyton Manning yang besar, dan saya dibesarkan di Colorado. Jadi, ketika Peyton Manning ditemui di Broncos, seluruh keluarga kami sama seperti,Ahhhh,” katanya sambil menonton video di bawah untuk melihat Hudson membincangkan tabiat peminat permainannya, termasuk siapa wangnya akan dihidupkan apabila Broncos yang dikasihinya mengambil Panthers pada 2016 Super Bowl. 

BERKAITAN: Kate-Cute Anak Kate Hudson Buat Debut Karpet Merah mereka

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 86

map