Kate Middleton dan Putera William Sekali Pecah Selepas Percutian Keluarga Berlaku Salah

Jika anda membedah garis plot cerita dongeng cerita dongeng yang benar, anda akan dapati beberapa perkara yang sangat serupa: Putera. Sebuah istana. Cerita cinta untuk zaman. Dan tentu saja, perkahwinan yang sangat besar dan mempesonakan. 

Dalam kehidupan sebenar, kisah cinta jarang sekali berlaku kerana mereka berada di dalam, katakanlah, adaptasi Disney, tetapi boleh dikatakan yang paling dekat dengan skala besar filem-filem ini adalah percintaan IRL Prince William dan Kate Middleton.

Menonton mereka jatuh cinta, berkahwin, dan memulakan keluarga mereka bersama-sama di mata awam telah menyebabkan penonton memanggilnya sebuah cerita “abadi” yang akan “membuat anda percaya dengan bahagia selama-lamanya,” yang banyak hidup sehingga. 

Tetapi walaupun dengan menceritakan kisah cinta klasik, ia tidak semuanya menjadi cahaya matahari dan mawar untuk Will dan Kate. 

Putera William and Kate Middleton wedding embed
Chris Jackson

Sebenarnya, ada masa ketika Duke dan Duchess of Cambridge memanggilnya berhenti dan berpisah dengan satu sama lain, sementara mengakhiri hubungan mereka sama sekali. 

Kami tahu, sukar untuk mempercayai, tetapi tinggal bersama kami. 

Kate Middleton lead
Max Mumby / Indigo

Sebelum Prince George, Puteri Charlotte, dan Prince Louis sentiasa berfikir dalam fikiran mereka, Will dan Kate adalah graduan kolej baru-baru ini di tengah-tengah hubungan jarak jauh, dan mereka memukul patch kasar yang serius. Mereka bertarikh selama empat tahun, tetapi tinggal di luar – Middleton di London, dan Putera William di Dorset di barak tentera – apabila perjuangan bercuti mencetuskan perpecahan.

Pada akhir tahun 2006, Popsugar melaporkan bahawa keluarga Middleton menjemput Putera William untuk merayakan Malam Tahun Baru dengan mereka. Pada permulaannya, dia menerima, dan semua kelihatan sempurna rosak, tetapi tidak lama kemudian berubah. Diduga, dia berubah fikirannya, kerana menghabiskan cuti di Sandringham dengan Ratu Elizabeth adalah tradisi kerajaan yang ketat. Malangnya, Kate tidak dibenarkan menyertai dia, kerana dia belum berkahwin dengan keluarga itu lagi (terkenal, ratu membuat pengecualian kepada peraturan ini untuk Meghan Markle).

Seperti yang anda boleh bayangkan, ini menyebabkan banyak ketegangan antara pasangan. 

Ini, digabungkan dengan jarak jauh di tempat pertama dan paparazzi semakin agresif ke arah Middleton sebagai khabar angin pertunangan yang meletus, menyebabkan seketika, walaupun penting, pecah. 

Sudah tentu, Will dan Kate akhirnya berdamai dan memulakan kebahagiaan mereka selama-lamanya, tetapi walaupun bertahun-tahun kemudian ketika mereka bertunangan, ia muncul lagi … semasa wawancara penglibatan mereka. 

BERKAITAN: Putera Harry Mempunyai Ceramah Akhir Bercukur dengan Ex Nya Sebelum Menikah Meghan Markle

“Baiklah, saya fikir jujur, saya tidak akan percaya semua yang anda baca di dalam kertas tetapi dalam contoh tertentu kami berpecah sedikit,” kata Prince William buat kali pertama secara terbuka.

“Tetapi itu sahaja, kami berdua sangat muda, ia berada di universiti, kami sememangnya mencari diri sendiri dan menjadi watak dan barangan yang berbeza, ia sangat cuba mencari cara kami sendiri dan kami sedang membesar, dan jadi ia hanya sedikit ruang dan sedikit perkara seperti itu dan ia menjadi lebih baik. ” 

Middleton juga mengambil keputusan menarik mengenai perpisahan mereka. 

Kate Middleton embed
Chris Jackson

“Dan saya fikir saya pada masa itu tidak terlalu gembira mengenainya, tetapi sebenarnya ia menjadikan saya orang yang lebih kuat,” katanya. “Anda mengetahui perkara-perkara tentang diri anda yang mungkin anda tidak menyedari, atau saya fikir anda boleh dimakan oleh hubungan ketika anda masih muda dan saya benar-benar menghargai masa untuk saya juga walaupun saya tidak memikirkannya pada masa itu Melihat belakangnya. ” 

Mungkin perpisahan bukanlah satu bab konvensional tentang kisah dongeng, tetapi masih hidup saat-saat yang sukar ini seolah-olah membuat hubungan Will dan Kate lebih kuat, dan untuk itu, ia tidak dapat lebih sempurna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 64 =

map