Kate Middleton’s Dressing Terkenal Di Stok untuk Hanya $ 140

Ia agak mungkin yang paling dibincangkan tentang pakaian tahun 2010, dan akhirnya boleh menjadi milikmu sekali lagi-kali ini untuk harga yang lebih baik.

Walaupun sudah hampir enam tahun sejak Kate Middleton menyumbat kepingan Issa London dalam ikon ikon biru itu untuk mengumumkan pertunangannya kepada Putera William, itu tidak bermakna kita menyukainya. Dan kami mempunyai beberapa berita hebat untuk semua penganut fesyen Duchess of Cambridge-versi yang hampir sama dari sekeping terkenal itu kembali ke stok lagi selepas menjual hampir seketika berikutan penampilan pertamanya di Middleton.

Jenama, Issa, kini telah bekerjasama dengan kedai British House of Fraser dan membuat versi baru pakaian yang Kate memakai untuk temu duga televisinya yang pertama.

Kate Middleton Engagement Dress - Lead
Chris Jackson / Getty

Lebih baik lagi, ia kini mempunyai tag harga yang lebih rendah (ia $ 140, manakala versi asal dijual pada harga $ 535) dan ia juga datang dalam warna baru. Pakaian ini kini tersedia di hijau zamrud dan dilaporkan akan datang dalam pelbagai warna dalam masa terdekat.

RELATED: Kate Middleton’s Most Unorable Outfits

Kate Middleton Engagement Dress
Hakim House of Fraser

Sekiranya anda suka pakaian Kate tetapi tidak mahu kelihatan seperti peniru fesyen, pakaian itu juga datang sangat gaya yang sama – walaupun yang satu ini mempunyai tali yang dibalut di sekelilingnya. Ia boleh didapati dalam warna hitam, raspberi, dan kobalt biru, juga untuk $ 140.

Tetapi anda lebih baik tergesa-gesa-beberapa saiz sudah habis dijual. Panggil ia kesan Kate.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 95

map