Kate Middleton’s Pale Blue Alexander McQueen Dress Is a Carbon Copy of Her Royal Wedding Look

Mantra fesyen dalaman Kate Middleton kebelakangan ini: “Apabila betul, betul.”

OK, kita tidak boleh tahu itu pasti, tetapi jika almari pakaian Middleton boleh bercakap untuk dirinya sendiri, ia akan menjerit “seragam” dari bumbung. The Duchess of Cambridge telah memakai pakaian yang menyimpang di sisi salinan karbon, dan itu menjadi jelas sekali semasa Centenary of the Royal Air Force pada hari Selasa.

Kate Middleton lead
Gambar oleh Steve Parsons / PA Imej melalui Getty Images

Kerajaan memecah cuti bersalinnya untuk penampilan yang tidak dijangka pada hari Selasa, memakai pereka favorit yang dicuba dan benar Alexander McQueen ditambah dengan peminat yang sepadan. Pakaian mantel biru pucatnya mungkin kelihatan lebih biasa walaupun, kerana Kate pada dasarnya memakai perkara yang sama dengan Meghan Markle dan perkahwinan diraja Putera Harry pada bulan Mei, hanya dengan warna kuning.

Kate Middleton embed 2
ANDREW MATTHEWS / Getty Images

Ia tidak biasa untuk melihat Middleton dalam siluet ini, walaupun dengan sedikit variasi (mengambil tatal ringkas melalui pakaian yang paling tidak dapat dilupakan dan itu menjadi jelas), tetapi tahap kesamaan ini adalah ganjil walaupun untuknya. Garis leher? Sama. Panjang pakaian? Sama. Aksesori pam bogel? Juga sama.

BERKAITAN: Kate Middleton Memakai Pereka yang Sama untuk Semua Christenings Anak-Nya

Diakui beberapa perbezaan kecil yang kecil (pakaian birunya mempunyai lengan sedikit lebih pendek), tetapi ia memerlukan lebih dari sekilas untuk melihatnya. Jelas Middleton mendapat kegemarannya, dan ini mungkin tidak akan kali terakhir kita melihat fesyen semacam ini.

Walaupun pada anak bongsu anaknya yang bernama Putera Louis, hari ini, Middleton memilih garis leher yang sama dalam pakaian yang dibuat oleh, anda meneka, Alexander McQueen.

Kate Middleton embed 1
WPA Pool / Getty Images

Sekiranya ia tidak rosak, jangan membetulkannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − = 40

map