Kate Middleton’s Royal Blue Look Adalah sebagai serba boleh kerana Ia Dapat

Walaupun dia menghadiri gereja bersama keluarganya pada hujung minggu, hari ini menandakan pertunangan rasmi pertama Kate Middleton pada tahun 2017. Seperti yang anda mungkin menduga, dia tergelincir pada jenama British untuk majlis itu: label terkenal Eponine London.

Putri itu dibawa ke Pusat Anna Freud di London dengan mantel biru, berlabuh dari jenama, yang mencipta koleksi kecil setiap musim yang boleh dibeli dari kedai dalam talian serta potongan khusus untuk pelanggan swasta. Reka bentuk ini adalah fleksibiliti utama kerana ia juga berfungsi sebagai pakaian-yang bermakna kita mungkin boleh mengharapkan dia memakainya dengan cara itu pada suatu ketika di bawah garis memberikan keistimewaannya untuk memakai keping kegemarannya lebih dari sekali.

Kate Middleton Anna Freud Centre - Embed 2017
Danny Martindale / WireImage

Kate adalah seorang wanita selepas hati kita sendiri, kerana dia akan memberikan beberapa keping dari mana-mana jenama yang dilakukan olehnya buat kali pertama. Ini bukan kali pertama dalam Eponine yang diilhamkan oleh vintaj: Dia memakai baju merah dari label kembali pada bulan Mac tahun lepas: 

Kate Middleton Lead
Luca Teuchmann / WireImage

“Saya sangat gembira melihat wanita yang memakai Eponine lagi,” kata pereka dan pengasas jenama Jet Shenkman kepada U.K. The Telegraph. “Dia kelihatan cantik seperti biasa.” Kita tidak boleh bersetuju lagi. Dan bagi kot itu? “Ia adalah dua krep bulu,” kata Shenkman. “Inspirasi pertama untuk pengumpulan adalah warna: yang datang selepas lawatan ke Greece. Kemudian berdasarkan bentuk klasik ’50s dan’ 60s, kami kemudian bermain dengan jumlah dan perkadaran tetapi tetap benar dengan melihat Eponine.”

The Duchess of Cambridge menyertai sesi ‘terapi’ di Unit Orang Tua Tahun Awal Kanak-Kanak dan Keluarga Anna Freud (EYPU). EYPU, yang dibuka pada tahun 2011, menawarkan program penilaian dan rawatan yang berfungsi untuk menjaga keluarga bersama, dan membantu ibu bapa menjadi lebih sedar, dan responsif kepada keperluan anak-anak mereka, yang membawa kepada keibubapaan emosi yang lebih emosi.

Foto yang disiarkan oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

RELATED: Kate Middleton’s Most Unorable Outfits

Tetapi fesyen mengetepikan, penglibatan Duchess of Cambridge hari ini adalah penting. Di Pusat, beliau menyertai sesi “terapi” untuk Unit Keibubapaan Anak Tahun dan Anak. Sebagai seorang ibu sendiri, nampaknya dia bukan sahaja mempunyai masa yang hebat tetapi juga mengambil beberapa pelajaran penting.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map