Katherine Heigl Membuka Kira Kehamilan 50-Pound Kehamilannya-dan Bagaimana Dia Hilang

Katherine Heigl semakin nyata mengenai berat kehamilan. Pelakon itu, yang menyambut anak lelaki Joshua Bishop Kelley Jr pada bulan Januari, mengatakan bahawa kehilangan pon tidak semudah yang dia pikirkan.

“Saya berharap hanya mendapat 25 hingga 30 paun seperti ibu saya semasa kehamilannya tetapi mendapati bahawa tidak mungkin saya,” katanya dalam catatan blog minggu ini. “Walaupun memulakan kehamilan saya di atas pelan makan mesra kehamilan dan mendaki punggung saya selama lima hari seminggu, berat saya terus merayap.”

Mengikut Anatomi kelabu Alum, berat badan 50 pound nya meninggalkannya dengan “momen kepanikan.”

Hei saya benar-benar terlupa untuk menyebut ada jawatan baru di blog (pautan dalam bio) yang meliputi perjalanan berat badan selepas bersalin. Ia sebenarnya cukup relevan untuk sesiapa sahaja yang ingin menumpahkan sebulan kehamilan atau tidak. Semak ia untuk sebelum dan selepas gambar dan nasihat penurunan berat badan terbaik saya. Petunjuk, tidak ada hubungannya dengan kalori atau kardio! #thoseheavenlydays

Jawatan yang dikongsi oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

“Pada satu ketika, mungkin sekitar 4 bulan, saya melepaskan perjuangan dan mencuba untuk menghormati keperluan tubuh saya dan mempercayai naluri saya.”

Hanya 10 hari selepas mengalu-alukan anaknya, Heigl berkata, dia “secara ajaib” turun 30 paun, tetapi selebihnya beratnya tidak begitu mudah. “Kami semua telah mendengar tentang gals yang nada dan kembali ke minggu jeans yang kurus selepas kelahiran bayi mereka tetapi ini bukan saya, dan saya tidak cuba untuk melakukannya,” katanya..

“Saya hanya kehilangan 10 paun sejak kejatuhan awal pertama tetapi itulah OK kerana saya memutuskan dari awal bahawa saya akan dengan penuh kasih tetapi dengan sabar menuntut semula badan pra-bayi saya, dan memaafkan ketidaksempurnaan yang mulia yang akan selama-lamanya mengagumkan pasca bayangan baru saya badan. “

Kini sekarang di blog (pautan dalam bio) taman memotong saya di #badlandsranch. Semak siaran saya untuk semua inspirasi dan maklumat yang memberi inspirasi kepada saya! #thoseheavenlyays #Makingthecut

Jawatan yang dikongsi oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

Tetapi bagaimana sebenarnya Heigl menjatuhkan 10 pound itu? “Nasihat berat badan saya yang terbaik adalah untuk memulakan setiap pagi dengan mengatakan mantra positif pilihan anda tentang tubuh anda. Saya adalah, ‘Saya dengan mudah, dengan kesihatan yang baik, inspirasi, kasih sayang, dan rasa syukur, kehilangan berat badan lebih cepat daripada yang saya bayangkan dengan tidak memudaratkan,’ “katanya..

BERKAITAN: Katherine Heigl Bangga Mempunyai Keluarga Beragam

“Kemudian saya bersyukur. Berterima kasih kepada tubuh saya untuk kesihatan, kekuatan, kelembutan, ketegaran, kegembiraan dan kecantikan yang sempurna. Sama ada saya sentiasa percaya perkara-perkara ini mengenai diri saya dan badan saya atau tidak, saya katakan mereka. Dengan mengatakan mereka dengan penuh kasih sayang dan rasa terima kasih, saya telah mendapati bahawa saya bukan sahaja mula mempercayai mereka, tetapi tubuh saya menunjukkan apa yang saya katakan dan percaya. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map