Katherine Heigl Menyambut Anak Bayi dengan Suami Josh Kelley

Tahniah adalah untuk Katherine Heigl dan Josh Kelley!

Pelakon dan suami pemuzik mengalu-alukan anak ketiga mereka bersama, seorang budak lelaki, pada 20 Disember 2016, Orang menegaskan. Seorang peniaga memberitahu majalah itu bahawa anak lelaki yang baru lahir itu bernama Joshua Bishop Kelley Jr. Dia menyertai saudara perempuan Naleigh Mi-Eun, 8, dan Adalaide Marie Hope yang berusia 4 tahun (yang mereka angkat pada 2009 dan 2012) dalam keluarga yang baru terbentuk daripada lima.

Apabila Heigl dan Kelley mengumumkan kehamilan pada lewat bulan Jun, mereka mengeluarkan kenyataan kepada Orang, memberitahu peminat “Naleigh dan Adalaide tidak boleh lebih teruja untuk mengalu-alukan adik-adik mereka yang baru ke dalam lipatan dan Josh dan saya penuh dengan kegembiraan dan kesyukuran.”

Sejak berita berlaku sepanjang musim panas, Heigl tetap sibuk mendokumentasikan kehamilannya di Instagram dan seterusnya. Para pelakon dan blogger gaya hidup telah memelihara peminatnya terkini, dan juga menawarkan tip dan nasihat kehamilan di sepanjang jalan.

@joshbkelley dan saya mempunyai beberapa berita … pergi ke thoseheavenlydays.com dan saya akan memberitahu anda alllllll mengenainya! ��ત.

Foto yang disiarkan oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

Heigl memulakan kerjayanya dengan LWD yang manis.

Sekiranya hari yang paling indah bercakap tentang pertunjukan baru saya @doubtcbs. Tidak sabar menunggu anda semua melihatnya! Terima kasih kepada lelaki yang luar biasa @joshbkelley kerana datang bersama saya dan mandi dengan cinta dan sokongan! ������

Foto yang disiarkan oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

Untuk semua yang anda tunjukkan kepada wanita di luar sana, lihat Hari-Hari Syurgawi untuk “Kehamilan Favs … Begitu Jauh” dan dapatkan beberapa petua dan cara untuk merasa lebih selesa di dalam dan luar semasa hidup!

Foto yang disiarkan oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

Ia kelihatan seperti Adalaide sudah bersedia untuk bertemu abangnya.

Adalaide bersiap sedia untuk abangnya dengan berlatih dengan Ward sepupu yang comelnya! #cutecousins ​​#gorgeouskids terima kasih untuk picuntuk pic bibi @cassiemkelley!

Foto yang disiarkan oleh Katherine Heigl (@katherineheigl) pada

BERKAITAN: Katherine Heigl Menunjukkan Sepakan Buah Bayinya dalam Pemisahan Santai

VIDEO: Katherine Heigl’s Cutest Family Instagrams

 

Tahniah kepada keluarga yang semakin meningkat-kita tidak boleh menunggu untuk melihat gambar pertama bayi Joshua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 18

map