Katherine Heigl Really Wants to Make 27 Dresses Sequel-Tetapi dengan Twist Hilarious

Sepuluh tahun yang lalu hari ini, tuhan-tuhan romcom memberkati kami dengan hadiah itu 27 Pakaian. Filem itu mempunyai semua komedi romantis yang sangat hebat, yang memberikan pengantin wanita sentiasa ada di mana-mana berharap bahawa cinta sejati mereka sedang menunggu di sekitar sudut dengan Palm Pilot di tangannya dan tersenyum James Marsden. “Saya suka percintaan, kecerdasan, pengejaran, penangkapan, saya suka segala-galanya,” kata Katherine Heigl yang mendirikan pemerintahan romcom dalam peranannya sebagai gadis pengantin abadi yang berterusan, yang selepas bertahun-tahun menyembunyikan perasaan untuk bosnya , George (Edward Burns), dibantah oleh cadangan angin puting beliungnya kepada kakaknya, Tess (Malin Akerman). Dengan perasaan cemburu, dia secara sinis menolak peminatnya yang mesra dan panas Kevin (Marsden), tetapi beberapa malam yang tidak dapat dilupakan – termasuk bar olahraga “Bennie dan Jets” duet-membuka matanya kepada hakikat bahawa dia gembira selama-lamanya.

27 Dresses Anniversary - Bennie and the Jets
Twentieth Century Fox

BERKAITAN: Katherine Heigl Berkongsi Kisah Menakutkan Kelahiran Anaknya dengan Foto Kehamilan Bogel

Heigl tidak pernah meramalkan itu 27 Pakaian akan menjadi romcom klasik bahawa rangkaian kabel bermain diulangi, tetapi dia sepenuhnya memahami mengapa ia mempunyai. “Saya rasa orang memberi respons kepadanya kerana ia biasa,” katanya InStyle, menjelang ulang tahun ke-10 filem itu. “Orang seperti Jane dan Kevin tidak mempunyai ‘ksatria’ yang tidak berkaitan dengan benda bersenjata itu. Mereka unik, cerdas, dan menarik-tetapi juga cacat. ” 27 Pakaian telah terbukti mempunyai kuasa yang mengagumkan – entah bagaimana, filem itu terasa segar seperti yang dilakukan pada 2008 (tolak Juruterbang Palm).

Banyak yang telah berubah untuk Heigl dalam dekad sejak dia memakai pakaian pengiring pengantin yang mengagumkan di atas layar 27 Jane. “Ia tidak terasa seperti itu lama,” katanya, “Tetapi kemudian saya berfikir tentang hidup saya sekarang berbanding sekarang dan saya suka, ‘Shit telah berlaku!’ Saya baru terlibat dan merancang perkahwinan apabila saya melakukannya filem itu, dan sekarang saya telah berkahwin dengan tiga orang anak dan saya tinggal di Utah Kehidupan saya sangat berbeza, ia sangat gila. “Kami mengejar Heigl untuk mengenang momen kegemarannya pada masa lalu, gadis pengiring gadis sendiri dan sekuel dia sangat ingin membuatnya. Tatal ke bawah untuk membaca perbualan penuh. 

Sebelum ini 27 Pakaian, adakah anda perlu memakai pengantin pengantin mimpi ngeri mimpi buruk?? Tidak! Saya telah menjadi pengiring pengantin sekali, tahun lalu. Tetapi gaun pengiring pengantin itu sangat cantik. Saya menyimpannya untuk masa yang lama dan kemudian akhirnya pergi, “Saya tidak menggunakannya. Saya tidak akan pergi ke acara yang memerlukan gaun seperti ini dalam kehidupan peribadi saya. “Jadi saya akhirnya membiarkannya pergi, tetapi ia benar-benar bergaya dan cantik.

Yang mana dari 27 gaun dari filem itu adalah kegemaran anda? Saya tidak tahu kenapa tetapi yang kuning pendek selalu ada yang saya lihat di kepala saya. Ia adalah yang paling keterlaluan dan tidak masuk akal dalam fikiran saya.

27 Dresses Anniversary - Yellow Dress - Embed
Twentieth Century Fox

BERKAITAN: Kumbang’s Saoirse Ronan Tidak pernah Menyelesaikan Misteri Satu Ini Mengenai Karakternya

Adakah anda fantasize perkahwinan anda sendiri seperti Jane lakukan? Apabila saya bertunang, saya mungkin lebih teruk daripada dia. Apabila kami memfilmkan filem itu, saya tidak lagi terlibat-Josh dan saya berkahwin pada Disember selepas itu. Oleh itu, mungkin beberapa bulan kemudian, tetapi kami telah terlibat selama setahun. Saya perancangan perkahwinan seperti gila ketika saya sedang membuat penggambaran itu-itu berlaku kepada saya beberapa kali dalam pembuatan filem di mana hidup saya sememangnya meniru seni, yang sangat pelik. Tetapi sepanjang hidup saya, saya mempunyai dua gigi yang terperangkap, dan saya telah melakukannya dengan baik dalam kerjaya filem saya. Tetapi untuk perkahwinan saya, saya tidak baik dengannya. Jadi saya mendapat Invisalign dan saya masih ingat ketika kita sedang penggambaran, saya sentiasa perlu membawa mereka keluar untuk melakukan dialog saya atau membuat adegan. Saya tidak tahu kenapa, tetapi perkahwinan anda dimaksudkan untuk menjadi satu-satu masa ini dan anda mahu semuanya sempurna-termasuk gigi anda yang anda tidak pernah peduli sebelumnya. Saya mungkin lebih teruk daripada Jane.

Apa yang anda fikir Jane akan sampai hari ini?  Saya mempunyai konsep ini yang saya mahukan mereka melakukan sekuel. Saya fikir mungkin 10 tahun kemudian dalam hubungan mereka, mungkin hanya 5 atau 6 tahun, tetapi dia tidak hamil. Dia adalah ibu bidadari semua orang, tetapi dia tidak mempunyai anak sendiri. Saya jadi mahu melakukan sekuel itu. Saya fikir ia akan menjadi sangat manis dan menawan dan menarik. 27 Christenings!

27 Dresses Anniversary - Ackerman Burns - Embed
Twentieth Century Fox

Apa hari pertama anda pada set 27 Pakaian seperti? Ia benar-benar mendebarkan, jujur. Kami memulakan penggambaran di Rhode Island, dan apabila anda menembak di lokasi, anda cenderung untuk mengikat dengan cepat dengan pelakon anda; kami hanya akan saling makan malam dengan makan malam bersama. Anda menjadi kumpulan yang hebat ini, dan saya bekerja dengan beberapa yang paling besar. Saya sangat bersenang-senang dengan James Marsden dan Edward Burns dan Malin Akerman dan Judy Greer. Seperti, orang-orang ini adalah yang terbaik. Kami hanya dilemparkan ke dalamnya bersama-sama. Saya tidak pernah mempunyai pengalaman kolej, tetapi saya fikir mungkin itulah yang dirasakannya. Anda menjadi sangat terikat begitu cepat dan melakukan semuanya bersama-sama.

Adakah anda memperbaiki apa-apa adegan? Pemandangan “caulk” itu agak diperbaiki, ketika mereka mengatakan bahawa Jane akan menelan air mancur untuk angsa. Pada masa itu ketika dia berkata, “Saya suka membungkus” dan Kevin menulis, “Suka cangkul.” Saya tidak dapat mengingati dengan tepat bagaimana ia berlaku, tetapi itu hanya kita yang tidak masuk akal.

Apa adegan kegemaran anda sepanjang masa dari filem? Mungkin adegan [apabila kita mabuk menyanyi] “Bennie dan Jets.” Apabila anda membuat penggambaran sesuatu seperti itu, anda tidak boleh membantu rasa sedikit seperti itu. Ia adalah semangat yang gembira, gembira, “Saya tidak akan memberikan adegan f-k”. Saya fikir ia mengambil masa sepanjang malam. Ia mungkin tidak begitu buruk, tetapi hanya mendapatnya dengan tepat dan memukul tanda dan merasa seperti anda tidak cuba, bahawa anda hanya [bertindak] mabuk dan pergi untuk itu-dijamin kami menghabiskan sekurang-kurangnya 8 jam di tempat kejadian itu. Dan saya bersama Jane pada [tidak mengetahui lirik]. Saya fikir ia adalah “buah dada elektrik.” Sehingga hari ini, saya tidak pasti saya sebenarnya tahu apa lirik sebenar. Saya sepatutnya melihatnya sekarang.

BERKAITAN: Anda Tidak Akan Tentukan Di Mana Kostum Versace di Cerita jenayah Mengenai Kematian Gianni Sebenarnya Dari

Adegan teksi di mana Jane mengubah pakaiannya di tempat duduk belakang adalah epik. Apa yang mereka suka filem? Frenetic. Saya terkejut kerana saya tidak membuang punggung saya atau tarik hamstring, kerana ia adalah sedikit tindakan kontorsionis untuk mengambil pakaian gergasi itu, memakai pakaian yang lain, dan cuba untuk tidak menyalakan semua orang. Tetapi kita hanya pergi separuh jalan setiap kali; Saya tidak mendapat sepenuhnya sepenuhnya dilepaskan setiap kali … Atau adalah Saya? Saya mesti terpaksa mengambil pakaian itu beberapa kali dan memakai pakaian yang lain. Awak tahu, saya ada bra strapless. Saya tidak telanjang!

Pernahkah anda menghadiri dua perkahwinan dalam satu malam sahaja? Saya belum. Saya tidak menghadiri satu tan perkahwinan. Saya mungkin hanya menghadiri seperti tiga perkahwinan dalam hidup saya, termasuk saya sendiri. Suami saya, Josh, akan dijemput untuk satu tan perkahwinan. Dia mempunyai keluarga besar-dan kita pergi ke majlis perkahwinan mereka-tetapi kemudian dia mempunyai sekumpulan teman dan rakan sekelas dari kolej. Kita tidak boleh membuatnya kerana kita sentiasa bepergian atau bekerja. Saya mempunyai kawan yang pergi ke lima perkahwinan dalam satu tahun sahaja. Saya mendapati bahawa yang mengerikan!

Adakah anda sentiasa berhubung dengan mana-mana rakan bintang anda dari filem itu? Saya selalu berlari ke Jimmy [James Marsden] di tempat yang paling rawak. Saya berlari ke arahnya di sebuah restoran sekitar setahun yang lalu-mungkin dua tahun lalu. Saya juga berlari ke dalam dia selepas majlis perdana filem. Dia salah seorang daripada orang yang saya suka sahaja. Saya fikir dia sangat lucu dan menawan dan pintar dan berbakat, jadi ia sentiasa menyeronokkan untuk diserangnya. Dan kemudian Edward Burns dan saya sedang cuba untuk membuat projek, jadi itu menarik dan menyeronokkan untuk saya.

Sekuriti Jane dan Kevin menyukai momen perkahwinan yang sama. Apa bahagian majlis anda yang istimewa? Mungkin penerimaan. Semasa saya berkahwin, saya berasa sangat sedih semasa bersumpah dan ketika saya berjalan di lorong dan hanya berada di depan semua orang dengan cara itu. Ini satu langkah besar dalam hubungan anda, dan anda saraf. Jadi bagi saya, bahagian terbaik perkahwinan saya adalah apabila semuanya selesai, sumpah dikatakan, cincin sedang berjalan, dan ia seperti, “Kami melakukan ini! Ok, sekarang mari kita minum! “Tetapi ketika saya menghadiri majlis perkahwinan, saya rasa saat kegemaran saya sedang menunggu pengantin perempuan datang ke lorong. Hanya yang mendedahkan. Dan ketakutan gembira yang murni yang ada di wajahnya selalu sangat menarik.

27 Dresses Anniversary - Marsden - Embed
Twentieth Century Fox

Adakah anda fikir Jane telah menyesuaikan diri dengan umur iPhone dan akhirnya memberikan perancang hari beliau? Tidak! Saya fikir orang turun menendang dan menjerit tentang perkara itu. Saya masih menggunakan perancang hari! Saya tidak boleh menghentikan diri saya kerana saya suka menulis perkara dan melihatnya melintasi senarai saya dan semua itu.

Rambut anda lebih gelap di dalam filem ini yang kebanyakannya anda. Adakah anda mewarna untuk peranan itu secara khusus? Saya betul-betul melakukan. Saya suka menukar rupa saya, dan saya akan menggunakan sebarang alasan untuk berbuat demikian. Saya fikir Jane perlu menjadi lebih muda daripada si rambut coklat daripada berambut perang. Tess perlu menjadi bom berambut perang, dan Jane perlu lebih seperti dia tidak melakukan akarnya. Jadi itu benar-benar satu alasan untuk mendapatkan rambut saya berwarna, tetapi saya menyukainya. Saya akan melihat kembali pilihan-pilihan seperti yang saya buat pada masa lalu dan menjadi seperti, saya membuatnya dari mungkin bukan tempat yang watak tetapi lebih daripada, “Saya bosan dengan warna rambut saya”.

Romcoms adalah kerajaan anda. Bagaimanakah 27 Pakaian berdiri berasingan daripada a Knocked Up atau a Kebenaran yang pahit? Ia sedikit lebih ringan, saya fikir. Kebenaran Ugly sangat bagus kerana ia begitu R-rated dan begitu crass, dan Knocked Up sangat bagus kerana merasa sangat benar terhadap kehidupan, dari segi hubungan dan perjuangan dan salah faham. Ia sememangnya bertujuan untuk menjadi komedi, tetapi ia juga seperti, “Ah, saya sedar bahawa. Saya mempunyai hujah itu sebelum ini. “Kepada saya, 27 Pakaian merasakan seperti fantasi. Dan saya suka fantasi, saya benar-benar lakukan. Saya fikir itu pelarian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map