Kathy Griffin Menunjukkan Off Her Buzz Cut Semasa Malam Keluar dengan Kris Jenner

Beberapa minggu kemudian, Kathy Griffin memulakan kerjayanya dengan kepahitan dengan pertempuran kanser saudara perempuannya, pelawak itu memancarkan buzznya dan rambut palsu yang biasa-biasa-biasa saja dengan Kris Jenner, yang juga memamerkan gaya rambut baru dalam bentuk dagu-dagu bob, dan Melanie Griffith.

Pada hari Isnin, Girl bekerja aktres belatedly berbaring di hari jadi ke-60, dan Griffin menyertai Menjaga dengan Kardashian matriarch, serta Anak panah bintang Colton Haynes dan tunangnya, Jeff Leatham, untuk menjayakan peristiwa penting itu. Dan ia tidak akan menjadi petang yang tepat dibelanjakan dengan wanita lucu tanpa beberapa clowning sekitar yang memberi kami #MondayMotivation serius.

VIDEO: Kris Jenner Mahu Melindungi Nenek-neneknya Dari Alam Sekitar

“Apa?!?!”, Yang berusia 56 tahun itu memaparkan foto Instagram hitam-putih tentang kejamnya memeluk rambut palsu merah yang menyerupai tanda tangannya sebelum berlabuh di sebelah pihak yang lain. 

APA?!?! @KrisJenner @ Melanie_Griffith57 @ColtonHaynes @JeffLeatham #MondayMotivation #love #photooftheday #lgbt #laugh #gayicons

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kathy Griffin (@kathygriffin) pada

Bintang itu juga mengambil Twitter untuk berkongsi klip lucu, di mana dia mendakwa “bahawa bish @KrisJenner [cuba] menampar rakaman saya.” Semasa video pendek “perjuangan kucing,” Griffin yang mengerikan membalikkan janggut Jenner sementara penganggur berpura-pura menampar rambut palsu dari dia.

BERKAITAN: Kendall dan Kris Jenner Snuck Ke Rumah Kathy Griffin untuk Mencuba Rambutnya

Monday funday?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 59 =

map