Katie Couric Adakah Kembali ke NBC untuk Sukan Olimpik Musim Sejuk

Peminat Hari ini Pertunjukan adalah nasib, kerana pada Olimpik tahun ini, mereka akan dapat melihat kembali kegemaran yang popular di skrin. Bekas Hari ini tuan rumah bersama Katie Couric akan membuatnya kembali ke NBC untuk menjadi tuan rumah Majlis Pembukaan Olimpik Musim Sejuk 2018 di PyeongChang, Korea Selatan bersama Mike Tirico.

Couric sebelum ini telah menganjurkan pertandingan Majlis Perasmian di tiga Olimpik sebelumnya, dan dia melengkapkan enam jumlah Olimpik semasa dia menjalankan Hari ini co-anchor. 

Katie Couric
Steve Granitz / WireImage

“Selama bertahun-tahun di NBC, saya suka merangkul Olimpik dan memperlihatkan kerja keras, dedikasi dan ketabahan atlet dari seluruh dunia,” kata Couric dalam kenyataan akhbar, menurut NBC News. “Upacara Pembukaan akan menjadi peluang bagi Korea Selatan untuk berkongsi kebudayaan dan adat istiadatnya dan bagi masyarakat antarabangsa untuk meraikan pencapaian sukan dan kemahiran olah raga yang tiada tandingannya. Tidak ada yang menyukainya. “

Di samping itu, Couric tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan tuan rumahnya, Tirico, yang merupakan pengganti Bob Costas. 

BERKAITAN: 3 Olimpik Olimpik yang Harus Anda Tonton Untuk Sukan Olimpik 2018

“Saya juga tidak sabar-sabar untuk bekerja dengan Mike, yang membawa banyak pengetahuan dan semangat kepada semua yang dilakukannya.”

Majlis Perasmian akan disiarkan di NBC pada hari Jumaat, 9 Feb pada jam 8 malam. EST. Ia akan mengalir untuk acara pertama pada aplikasi NBC Sports dan NBCOlympics.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map