Katie Holmes Mahu Anda Menghadapi “Gajah Pink di Bilik”

Katie Holmes telah bekerjasama dengan Kohl untuk menjemput wanita di mana-mana untuk memulakan perbualan tentang kesihatan payudara mereka dalam usaha untuk menghadapi gajah merah jambu di dalam bilik: kanser payudara. “Saya tahu begitu banyak wanita yang telah terjejas oleh kanser payudara yang saya hanya ingin membawa kesedaran dan menggalakkan wanita mengambil masa untuk diri mereka diperiksa,” kata Holmes InStyle keputusannya untuk menyertai kempen. Inisiatif ini bukan sahaja menggalakkan wanita untuk mengekalkan keperluan kesihatan mereka sendiri, seperti penjadualan mammogram atau pemeriksaan rutin, tetapi juga akan mengumpulkan dana untuk tujuan itu. Untuk menyokong perjuangan, Kohl akan menyumbangkan $ 1 juta kepada Susan G. Komen dan anda boleh membantu dalam cara yang mudah-dengan berbelanja.

Melalui 17 Februari, pelanggan yang memperolehi Kaum Kohl atas pembelian di kedai Kohl atau di kohls.com akan menerima versi baru, merah jambu kupon tradisi hijau. Kemudian, dari 18 Februari hingga 8 Mac, Kohl akan mendermakan $ 1 kepada Komen untuk setiap kupon Tunai Kohl merah yang ditebus. Kedai ini juga akan menjual kalung gajah merah jambu dari koleksi LC Lauren Conrad bermula pada 19 Februari, dengan 100% hasil yang akan menuju kanser payu dara. Dua saiz kalung akan tersedia, dan hanya $ 5 dan $ 8, mereka adalah cara yang mudah dan bergaya untuk menyokong sebab. “Saya akan memakai kalung gajah merah jambu kerana semua hasil pergi ke kanser payudara,” kata Holmes. Bunyi seperti alasan yang sempurna kepada kami!

Kedai barang kemas Hari Valentine bergaya di galeri kami.

LEBIH: • Dapatkan Pandang: Makeup Katie Holmes ‘Radiant’ • Lihatlah Katie Holmes ‘Best Looks Ever • Kedai 10 Pakaian Dalam Glamor untuk Hari Valentine

– Kelsey Glein, dengan laporan oleh Kim Peiffer

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 19

map