Katie Holmes Membawa Kembali Cat-Splatter Look Like a Queen Street Style

Tahun ini telah membawa kita banyak perkara: Rumi dan Sir Carter, J-Rod, Celine Dion dalam kulit ular. Tetapi kita mesti katakan, gaya jalan menonjol Katie Holmes telah menjadi salah satu perkembangan kami yang paling disukai.

Menjaga corak yang bergaya, hidup Dawson’s Creek alum melangkah keluar dalam N.Y.C. pada hari Khamis melihat musim gugur-siap dalam blus butang berwarna merah jambu pucat (kedai melihat yang sama di sini) bahawa dia terselip di dalam seluar jeans kurus berwarna hitam cat (kedai melihat yang sama di sini).

Holmes menyempurnakan sekumpulan kasual kasual dengan kasut tiga jalur hitam yang bergaya dengan gancu emas (kedai yang kelihatan seperti di sini), tali pinggang hitam dengan perkakasan perak, kalung emas yang halus, beg bahu putih yang murah hati, dan sepasang kain ungu berasap -gray Miu Miu Rasoir cermin mata hitam.

Pelakon itu tersenyum sambil gambarnya terputus:

Katie Holmes
Elder Ordonez / Splash News

Hanya pada Ahad lalu, Holmes dilihat mengenakan ansambel yang sama hebat di West Village, yang terdiri daripada kimono ungu ultra-chic dan seluar jeans hempedu.

BERKAITAN: Gaya Street Chicest Katie Holmes kelihatan

Pembunuh lurus ‘itu, Cik Holmes.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 71

map