Katy Perry Cedera oleh Ubur-ubur Selepas Flyboarding menjadi Satu

Katy Perry mungkin mahu memberi perhatian lebih kepada di mana dia “berseloroh” sejak sekarang. Penyanyi itu memulakan 2018 dengan sengatan jahat selepas dia tidak sengaja bertemu dengan obor-obor.

Sepanjang apa yang sepatutnya menjadi hari yang penuh keseronokan dari flyboarding, Perry mendapat sedikit lebih daripada dia tawar-menawar kerana ketika dia menjebak ke udara dan kemudian mendarat tepat di atas pejuang di dalam air.

Pada hari Khamis, dia menyiarkan Instagram dengan rakaman video kejadian itu dan gambar kecederaannya. Dalam klip itu, Perry meniup ciuman ke udara dan bahkan menarik bahagian bawah bikini ke bulan pada orang kamera pada satu titik. Tetapi keseronokan dan permainan berubah menjadi masam ketika Perry jatuh dan kelihatannya obor-obor.

“#tbt apabila saya fikir saya menang 2018 dan kemudian jatuh ke dalam ubur-ubur, kewl,” dia merakamkan jawatannya.

Tonton di sini:

#tbt apabila saya fikir saya menang 2018 dan kemudian jatuh ke dalam ubur-ubur. Kewl.

Satu jawatan yang dikongsi oleh KATY PERRY (@katyperry) pada

Welt itu membantunya berkembang di sepanjang lututnya, dan kelihatan sangat menyakitkan.

Pada hari Selasa, Perry memukul permaidani merah untuk “Stella-chella” Stella McCartney, tetapi dia memakai gaun panjang yang menutupi kakinya sepenuhnya.

Red hot in #ninthlife #katykatgloss by me x @covergirl for my hot date with @stellamccartney last night ((link in profile)

Satu jawatan yang dikongsi oleh KATY PERRY (@katyperry) pada

Mari kita berharap Perry dapat mengelakkan terjatuh di masa depan (atau sekurang-kurangnya memilih perairan tanpa ubur-ubur). 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 8 =

map