Katy Perry Debut Rambut Lilac di Grammys

Biarkan ia ke Katy Perry untuk mendedahkan warna baru pada karpet merah Grammys! Walaupun sesetengah selebriti memilih untuk meniup suntikan sebelum acara besar, Perry melangkah lebih jauh dan membawa warna permata yang mendalam ke dalam teduh lavender pastel. “Lavender melengkapkan kulit Katy dan mata birunya,” warna rambut selebriti Rita Hazan, yang pernah bekerja dengan Perry, memberitahu InStyle.com. Kami suka bagaimana rupa baru yang tegang menambah sentuhan yang tidak dijangka kepada kegembiraan nombor Zuhair Murad semangatnya, yang bintang itu memilih “terus dari landasan pacu Paris,” katanya kepada Ryan Seacrest di atas karpet merah.

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Makeover Hairstyles

Chameleon warna rambut dia, ini jelas bukan kali pertama Perry menjadi ungu — bintang itu memulakan 2015 dalam versi gelap warna di Anugerah Fesyen Los Angeles pada bulan Januari. Sebelum itu, sebelum ini beliau telah mencatatkan trend pada tahun 2011 dengan gaya magenta-tona, dan pada tahun 2012 dalam warna “baldu ungu” warna. Rambut ungu pasti mempunyai momen pada 2015 Grammys; Selain Perry, isteri LL Cool J, Simone Johnson bekerja di dalam permaidani yang mendalam, dan Kelly Osbourne dilihat dalam bob ni wisteria cap dagangnya. Walaupun dia mengubah kembali tanda tangan noirnya sebelum mengambil pentas untuk melakukan, satu perkara yang pasti — sama ada ia adalah urusan sebenar, Katy boleh menarik perhatian!

PHOTOS: 2015 Grammys Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 22 =

map