Katy Perry Melancarkan Koleksi Gincu CoverGirl yang Sangat Sendiri

Katy Perry melancarkan beberapa bunga api dengan pengumuman besar yang dibuatnya di Twitter hari ini. Penyanyi yang terkenal dengan kegemarannya untuk cincin ceri merah (belum lagi Cherry Chapstick), berkongsi bahawa dia melepaskan koleksi soleknya yang pertama dengan CoverGirl, Katy Kat Collection, selepas menjadi wajah jenama selama bertahun-tahun.

Secara semulajadi, koleksi gincu 13-nafas sama seperti trendsetting sebagai Perry sendiri-dan juga termasuk hitam. Lipstik Katy Kat Matte ($ 7 setiap; covergirl.com) mempunyai formula yang sangat berpigmen, pelembab, yang menghasilkan liputan tanpa kepingan, demi-matte yang dimaksudkan untuk bertahan.

Melihat anda, #katycats! @katyperry telah mencipta koleksi solek baru @COVERGIRL untuk anda. Pertama? Gincu Katy Kat Matte, terdapat dalam 11 warna matte. Klik pautan dalam bio untuk #preorder koleksi @Wmmart sebelum ia mencetak kedai-kedai-masa terhad sahaja, jadi anda lebih baik menerkam! #KATYxCOVERGIRL

Video yang disiarkan oleh COVERGIRL (@covergirl) pada

Memandangkan Perry juga mempunyai aficionado mata kucing, koleksi itu juga termasuk dua mascaras baru yang menggunakan formula cover mascara baru CoverGirl. The CoverGirl Katy Kat Eye Mascara ($ 7 setiap; covergirl.com) datang dalam hitam dan di Perry Blue.

BERKAITAN: Katy Perry Menjual Wangian Barunya di Twitter dan Berikut Cara Dapatkannya.

Perry sudah mempunyai rekod menarik tujuh buah wangian yang berjaya di bawah tali pinggangnya, jadi selamat untuk mengatakan bahawa dia bukan kuda hitam ketika datang ke industri kecantikan-dan koleksi CoverGirlnya terikat untuk dijual. Untuk memastikan anda mendapatkan tangan anda pada lipsticks matte dan mascaras, anda boleh menempah terlebih dahulu melalui Walmart sebelum baris memasarkan kedai pada bulan Julai 2016. Jika anda adalah antara 100 orang pertama yang mendaftar di katycovergirl.com, anda akan Dapatkan gincu yang ditandatangani oleh Perry sendiri!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 11 =

map