Katy Perry menampakkan diri dari Sayap Malaikatnya Selepas Menabung di Karpet Merah

Katy Perry turun apabila permaidani merah Met Gala kelihatan seperti malaikat harfiah, tetapi setelah memasuki dewan suci Muzium Seni Metropolitan dengan berpaling ke tepi, dia bersara sayapnya untuk petang. 

Anda tidak boleh menyalahkannya kerana ingin mengambil sayap yang lebih besar daripada kehidupan untuk acara utama. Sayap sayapnya begitu besar sehingga dia tidak dapat masuk ke dalam kereta, jadi terpaksa tiba di acara itu dengan tukar ganti. Kita hanya boleh membayangkan apa yang akan menjadi seperti untuk dia duduk untuk makan malam, sayap lebih tinggi daripada dia, selepas semua.

Katy Perry
John Shearer / Getty Images

BERKAITAN: Gaya Rambut Baru Katy Perry Adalah Selesai Lengkap dari Pixie

Walau bagaimanapun, kehilangan sayapnya tidak menghalangnya daripada kelihatan cantik dalam pakaian mini Versace emasnya. Penyanyi tersebut menonjol dan berkongsi beberapa ketawa dengan Kim Kardashian West, yang juga menang dalam nombor Versace emas, semasa jam koktel. 

Katy Perry and Kim Kardashian Met Gala - Lead
Kevin Mazur / Getty Images untuk Muzium Met / Vogue

Walaupun Perry tidak kerap dilihat dalam bulatan KarJenner, dia dan Kim pergi jauh. Kim adalah peminat Perry. Akhir tahun lalu dia mengambil anak perempuannya Utara untuk konsertnya bersama kakak perempuan Kourtney Kardashain dan anak perempuannya Penelope. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 62

map