Katy Perry menundukkan rambutnya Platinum Blonde untuk Trend Besar ini

Pemisahan yang tidak baik, perubahan musim, atau pekerjaan baru hanya beberapa situasi yang kita boleh fikirkan panggilan itu untuk menukar rambut anda. Tetapi jika anda Katy Perry, itu adalah akhir lawatan anda.

Penyanyi itu membungkus kaki Asia Tour Dunia Saksi pada hujung minggu dan menandakan majlis itu dengan mewarnai rambut merah jambu panasnya. Perry berkongsi pandangan barunya dalam jawatan Instagram pada hujung minggu. Dia menandai warna warnanya Rick Henry dari Sembilan Zero One Salon di L.A., yang bertanggungjawab mencipta warna merah jambu panasnya.

Dan itulah bungkus di kaki Asia Saksi Tour! Terlalu jatuh cinta dengan pelbagai bunga ceri yang berbeza dari Tokyo ke Korea Selatan … jadi @rickhenryla dan saya memutuskan saya harus menjadi satu ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh KATY PERRY (@katyperry) pada

 

BERKAITAN: Teman lelaki pertama Katy Perry memakai Cologne sama seperti Ex

Walaupun Perry pertama kali mengunyah rambut permen-permata kapas pada tahun 2011, dia adalah selebriti terbaru untuk mencuba trend musim bunga ini. Kim Kardashian, Paris Jackson, dan Lucy Hale hanya beberapa bintang yang telah menambah warna merah jambu ke rambut mereka melalui sorotan atau warna allover.

Katy Perry
Kevin Mazur / WireImage

Ia mungkin kelihatan seperti yang kita lihat pada Perry sebelum ini, tetapi merah jambu panas adalah pemergian besar dari warna blonde platinum yang dia terjebak dengan selama setahun yang lalu. Dilihat dari selfie penyanyi itu, Henry melukis warna ke atas lapisan panjang Perry’s pixie yang berliku-liku dan meninggalkan platinum. Stylist yang digunakan Joico Color Butter dalam Pink ($ 20; ulta.com). Warna rambut sementara yang berlangsung sehingga 10 syampu. Formula berkrim ini bukan hanya mudah untuk digunakan secara merata, tetapi juga syarat dan menguatkan rambut kerana ia menyimpan warna. 

Memandangkan rekod jejak Perry dengan percubaan warna rambut tidak mengejutkan bahawa rambut merah jambu itu hanya sementara, tetapi kami berharap ia bermakna bahawa ini adalah permulaan musim panas yang penuh dengan penampilan yang tidak dijangka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 90

map