Katy Perry Rocks adalah “Elfie Selfie” Sweater dalam Kempen Percutian H & M 2015

Ia kelihatan seperti Katy Perry bersedia untuk mendekrut dewan dengan H & M. Pemuzik itu membuat kami sangat teruja untuk perayaan percutian akan datang sebagai wajah koleksi perayaan terkini jenama.

Dalam imej yang dikeluarkan oleh H & M, Perry memaparkan beberapa bahagian bermusim, dan sepertinya ada sesuatu untuk setiap kesempatan. Terdapat sweater sweater turtleneck yang dipakai oleh Perrydi atas) Yang kelihatan cukup selesa untuk bersiar-siar di dekat tempat perapian dan cukup comel untuk makan malam keluarga. Kemudian pemain berusia 31 tahun itu juga menimbulkan pose di sebelah seorang askar mainan yang memakai miniskirt suar dengan selendang comel. Di atas pasti salah satu potongan favorit kami dengan imejnya setengah dari seekor elf dan kata-kata “Elfie Selfie” dicap di depan.

BERKAITAN: Katy Perry adalah Wanita Paling Berbayar 2015 dalam Muzik

Sudah tentu, koleksi percutian tidak lengkap tanpa potongan parti yang mewah. Perry memakai pakaian di luar bandar yang termasuk skirt pinggang hitam dipasangkan dengan tee busur berkilau dan blazer lengan cetakan. Kami perlu menunggu lebih lama untuk membeli koleksi perayaan, tetapi anda boleh menanti-nantikan komersial penuh Perry, yang menetapkan lagu kegemarannya “Every Day is a Holiday,” pada 23 November.. Tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak kempen.

Katy Perry H&M - Embed 2
Kesopanan

Katy Perry H&M - Embed 3
Kesopanan

Katy Perry H&M - Embed 4
Kesopanan

Katy Perry H&M - Embed 1
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 22

map