Kawan George Clooney Merayakan Bday Nya Dengan #TBT Utama

6 Mei ialah ulang tahun ke-56 George Clooney, dan Eleven lautan bintang benar-benar terus menjadi lebih kacak dengan usia. Itu bukan untuk mengatakan bahawa dia tidak selalu melihat-fakta bahawa beberapa rakan terkenal Clooney telah mengingatkan kita dengan gambar-gambar pengembaraan yang menakjubkan.

VIDEO: George Clooney Bercolak Mengenai Kembara Bersama dengan Amal

 

Pelakon Salma Hayek Pinault dan bekas model Rande Gerber mengambil ke Instagram untuk mengharapkan Clooney hari jadi gembira pada hari Sabtu, dan kedua-dua pals memilih imej balik balik yang tak terkalahkan. Hayek dan Clooney kembali ke belakang-mereka adalah kos dalam filem tahun 1996 Dari Senja hingga Dawn-Dan dia memilih untuk berkongsi gambar dirinya sendiri, Clooney, dan Will Smith. Budak hari jadi itu mempamerkan rambut wajah yang luar biasa dalam gambar itu, yang mana Hayek dituturkan dengan “Feliz Cumpleaños Jorge!”

Happy Birthday George! Feliz Cumpleaños Jorge! #georgeclooney

Satu jawatan yang dikongsi oleh Salma Hayek Pinault (@salmahayek) pada

Gerber, yang telah berkahwin dengan supermodel Cindy Crawford, memilih imej dari hari pemodelan Clooney. Dalam gambar itu, Clooney muda bersandar melawan pagar pautan rantai memakai baju Casamigos Tequila. Gerber memaparkan imej dengan “Perkara pemodelan mungkin tidak berhasil, tetapi @asamigos pasti tidak. George Happy Birthday!”

Perkara pemodelan mungkin tidak berhasil, tetapi @asamigos pasti tidak. Happy Birthday George!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rande Gerber (@randegerber) pada

Cindy Crawford juga melompat pada kereta ulang tahun hari jadi, menyiarkan gambar dirinya sendiri dengan Clooney dan Gerber 

Selamat ulang tahun kepada salah seorang lelaki kelas yang paling kami kenal!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cindy Crawford (@cindycrawford) pada

BERKAITAN: Momen Pasangan Cutest George dan Amal Clooney

Clooney mungkin tidak memiliki akaun Instagram sendiri, tetapi kami yakin dia melihat-dan menghargai-hasrat hari jadi manis ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 67 =

map