Kebuntuan Bandar Baru Melancarkan Vault Gincu Pretty Epic

Tidak pernah kita dapati lipstik Urban Decay yang kita tidak benar-benar memuja. 

Setiap pelepasan baru sejak permulaan jenama kembali di era grunge sentiasa berjaya menghantar kami ke dalam keadaan penuh kesukaran untuk cuba membeli segala-galanya, dan bahkan tidak dapat kita memulakan pada set peti besi yang besar-mereka diisi dengan begitu banyak kegemaran kami, hati kita hampir berhenti apabila berita yang baru diumumkan. Set epik yang dipenuhi dengan Naked Palet terkenal jenama terjual habis dalam beberapa minit sahaja, dan internet semua tetapi hilang selama kit ulang tahun ke-20, yang kira-kira saiz kotak pizza. 

Ia selamat untuk menganggap emosi akan berjalan dengan tinggi dengan pelancaran set Vault of Vice lipstik jenama ($ 150; macys.com), yang diisi dengan 15 produk bibir secara keseluruhan. 

tk
Kesopanan

BERKAITAN: 4 Cara yang berbeza untuk Menggunakan Palet Heat Naked

Bertempat di dalam kotak yang dilapisi bibir, anda akan menemui empat lipstik pada tahun 1993, Blackmail, 714, dan Big Bang, empat lipstik cecair penyelaras, dan juga empat pelindung bibir dalam warna yang sama untuk menghasilkan rupa yang sama sekali padan. Anda juga akan mendapat bahagian atas topi bibir Efek Khas dalam Fever, Reverb, dan Ritual. 

VIDEO: Warna ikonik: MAC Lip Liner dalam Rempah

 

Kemungkinan berlatarbelakang tidak ada habisnya di antara setiap item, dan memandangkan kotak itu hanya satu bahagian dari rangkaian percutian Urban Decay, kami tertanya-tanya jika ia tidak lama lagi mengisytiharkan Vault of Vice sebab untuk musim. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map