Kecantikan Buzz harian: Hailey Baldwin’s Modband

Seseorang menelefon Megan Draper-Hailey Baldwin hanya mencuri pandangannya. Semasa di Milan dan segar di landasan Alberta Ferretti, supermodel menghadiri amfAR Gala Milano memakai rupa kecantikan dengan getaran kuat tahun 1960.

Bibir kelopak bersayap dan bibir bogelnya tersentuh pada beberapa trend teratas dalam dekad ini, tetapi ia adalah gaya rambut yang besar dengan aksesori yang besar dengan ikat kepala tebal, bersama dengan gelung emas yang besar, yang benar-benar membawa momen vintage ini untuk hidup. Malah, pencinta rambut selebriti Jennifer Yepez menggunakan kepala rambut Brigitte Bardot sebagai inspirasi untuk rupa ini.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

BERKAITAN: Rihanna Cukup Mencantikkan Koleksi Holiday Fenty Beauty

Satu-satunya downside the headbands? Potensi sakit kepala yang boleh disertai dengan mereka. Kami mencadangkan untuk memilih versi kain-seperti yang anda gunakan semasa anda mencuci muka pada waktu malam-sehingga tahap keselesaan. Tip editor lain yang dikasihi: Jauhkannya sepanjang malam dengan beberapa pin bobby di lehernya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map